Вірастюк знявся в рекламі смартфона Samsung Galaxy J

7-25-2017

Вірастюк знявся в рекламі смартфона Samsung Galaxy J b422784625670c4cf0b7e991029a0376

Паніка, біль, ручки трусяться? Ваш смартфон «тупить» і фотки не вийшли? Нервуєте, коли не можна подивитися відео, коли музика не програється? Вам можна допомогти! Відомий смартфолог Василь Вірастюк прописує Вам… новий Samsung Galaxy J!

 

У Samsung Galaxy J (2017) – універсальна комбінація обов’язкового набору смарт-якостей, необхідного для спокою сучасного жителя мегаполісу. Все в прекрасному балансі для того, щоб смарт-юзер не нервував. Василь Вірастюк – обличчя нової рекламної кампанії Samsung Galaxy J (2017) – переконливо презентує ці якості.

 

«Задоволення знову працювати з Василем Вірастюком. Це не перший наш досвід співпраці і Василь в черговий раз довів, що він не тільки сильний спортсмен, але і сильний актор. Було цікаво ще раз попрацювати з Олексієм Пасічником і Оленою Чеховської. Льоша прекрасно знає, як будувати яскраву історію. Вдалою ідеєю було задіяти різнопланових акторів театру імпровізації «Чорний Квадрат»», – ділиться враженнями про зйомки старший арт-директор Cheil Ukraine Женя Овчар.

 

«Новий Samsung Galaxy J 2017 – це стильний, якісний і надійний смартфон з Super AMOLED дисплеєм. Він створений для споживача, який цінує баланс ціни і функціоналу. Ми вирішили донести це з допомогою такою ж яскравою комунікації, як наш Super AMOLED екран. Хотілося зробити це з певним почуттям гумору, тому ми вибрали іронічну, провокативну та людяну тональність» – коментує керівник відділу маркетингових комунікацій мобільних пристроїв «Samsung Electronics Україна» Антон Степанюк.

Cheil Ukraine

Креативний директор: Владислава Денис

Старший арт-директор: Євген Овчар

Копірайтер: Дмитро Зезюлін

Екаунт директор: Олена Будык

Клієнт-сервіс-директор: Катерина Панич

 

Смартфолог

Васілий Вірастюк

 

Samsung Electronics Україна

Керівник відділу IM маркетингових комунікацій: Антон Степанюк

 

Студія: Production Magai

Режисер: Олексій Пасічник

Оператор: Антон Фурса

Художник: Олексій Величко

Художник по костюмах: Стася Монастирська

Продюсери: Федір Магай, Олена Юзик

Пост продакшн: Wizard Post & Digital

 

За матеріалами прес-релізу

Читай також:

Покоління Z вже тут»
"А хіба може бути по-іншому, коли мова йде про запуск нового бренду смартфонів для українського ринку? ZTE Corporation — китайський виробник обладнання у сфері телекомунікацій..."

Карусель життя в рекламі Nestle»
"“Зупиніть світ, щоб я міг насолодитися ним” закликає слоган рекламної кампанії шоколаду Nestle. Позиціонування бренду в нових роликах будується на протиставленні ..."

Дуейн Джонсон зробив селфі в космосі за допомогою Siri»
"На відео, в якому Дуейн “Скеля” Джонсон грає сам себе, він представлений дуже зайнятою людиною з надзвичайно щільним графіком — він одночасно займається спортом, ..."

Савченко показала концепцію і обличчя своєї партії»
"Народний депутат Надія Савченко записала відео, в якому представила свою політичну партію, а також розповіла про її цілі та завдання. Раніше нардеп розповіла, хто увійшов у &..."

У рубриці: Новини