У білборді mcdonald’s розмістили готель для бджіл”

9-21-2019

У білборді mcdonalds розмістили готель для бджіл 75b5a05a86551b3eafb1e104d9085bf6

Шведський підрозділ мережі ресторанів швидкого харчування mcdonald’s вирішив запустити рекламну кампанію на підтримку місцевих бджіл. Про це пише портал The Drum.

У Швеції в останні роки майже на третину скоротилася кількість цих комах — через використання великими агрохолдингами пестицидів на своїх полях (які призводять до загибелі бджіл). Автори проекту нагадують: ці маленькі трудяги запилюють безліч рослин, і без їх роботи світу загрожує падіння врожаїв і голод.

Одна з проблем — їм не вистачає місць для житла в природному середовищі. Mcdonald’s вирішив підтримати бджіл і розмістив для них «готелі» по всій країні. Їх сховали в рекламних щитах компанії.

Спереду білборд нагадує звичайну рекламу — на ньому є логотип мережі і напис «Завжди відкрито». Однак якщо придивитися уважніше, то в буквах можна побачити крихітні отвори для бджіл. Це «входые двері» в «готель»: через них комахи потрапляють в задню частину білборда, на якій розташовані дерев’яні будиночки.

У білборді mcdonalds розмістили готель для бджіл 2e3c88fb2dacd5ae9226efd766ec349d У білборді mcdonalds розмістили готель для бджіл f309ea070b0762a324029d0460fbedfa

Читай також:

Британський уряд запустив PR-кампанію з нагоди виходу з ЄС»
"Кампанія вартістю £100 млн запущена по всій Великобританії з метою підготовки нації до виходу з ЄС, який повинен відбутися 31 жовтня. Активність покликана підготувати громадс..."

Western Union оновив логотип»
"Компанія Western Union представила свій новий логотип. Фірмові кольори були збережені, але стали менш насиченими. Накреслення бренду стало більш легким, стиль — більш лаконіч..."

МК «Галичина» запустила YouTube-канал про ком’юніті нового покоління»
"У коротких динамічних відеороликах компанія розповідатиме про спільноти, які живуть і творять в Україні, змінюють світ на краще та надихають усіх проводить дозвілля корисно т..."

Oreo випустила рекламу печива в стилі серіалу “Гра престолів”»
"У короткому відео печиво викладено у вигляді замків. Тизер знятий у стилі оригінальної заставки з серіалу. Всього в ролику використовували 2750 печива Oreo. Лімітоване печиво..."

У рубриці: Новини