Савченко показала концепцію і обличчя своєї партії

7-25-2017

Савченко показала концепцію і обличчя своєї партії 275ef2fb6c350427d16f9477517e3291
Народний депутат Надія Савченко записала відео, в якому представила свою політичну партію, а також розповіла про її цілі та завдання.

Раніше нардеп розповіла, хто увійшов у “Громадсько-політичну платформу Надії Савченко”: крім самої депутата і її сестри Віри в партію увійшли секретар Савченко Тетяна Проторченко і її подруга Ірина Юзик.

Читай також:

Чому beauty-бренди залучають тварин для просування косметики в Instagram»
"«Волохатий» тренд Тенденція залучення чотириногих друзів beauty-брендами для просування своєї продукції простежується все більш виразно. Акцент робиться саме на соціальні мер..."

У Нью-Йорку організували продаж смертельно небезпечних сендвічів»
"Кампанія розроблена для організації EAT Foundation, що займається питаннями харчування на планеті, повідомляє Lareclame. Акція Could you EAT покликана звернути увагу суспільс..."

Британський банк найняв 11-річних влогерів для реклами своїх послуг»
"Британський банк Halifax, що входить до групи Lloyds Banking Group, запустив орієнтовану на дітей і підлітків 11-15-річного віку кампанію на YouTube, щоб показати, що починат..."

Adidas представив нову виїзну форму для ФК «Динамо» Київ»
"Особливість нової екіпіровки полягає в дизайні футболки з V-подібним вирізом, в структуру якої доданий новий візерунок – симетричні ромби. На формі розміщений логотип і..."

У рубриці: Новини