Версаче випустили футболки, які образили суверенітет Китаю

9-23-2019

Версаче випустили футболки, які образили суверенітет Китаю 9b2c0b364fc069d6515c06e0fd6b40dc

Компанія Версаче (Versace) накликала на себе гнів Китаю за випуск футболок, на яких Гонконг і Макао виявилися незалежними від Китаю. В рамках нової лінійки на футболках зображувалися міста і країни, в яких вони знаходяться. У випадку з Китаєм, адміністративний регіон Гонконг ставився до Гонконгу і Макао до Макао. Таке трактування викликала осуд з боку патріотично налаштованих користувачів мереж у Китаї, змусивши модний будинок вилучити лінійку і вибачитися. В Instagram головний дизайнер будинку Донателла Версаче написала: «Я ніколи не хотіла проявити неповагу до національного суверенітету Китаю і хочу особисто вибачитися за таку помилку». Однак амбасадор бренду китайська актриса Ян Ми все одно розірвала відносини з брендом.

За матеріалами http://mmr.ua/

Читай також:

Дарина Білодід показала свій чорний пояс”»
"Дворазова чемпіонка світу і Mitsubishi Motors закликають обов’язково пристібатися в автомобілі у новій рекламній кампанії, яка була розроблена агентством Havas Engage. ..."

Johnson & Johnson зобов’язали заплатити $572 млн у зв’язку з кризою опіоїдним»
"Штат Оклахома зобов’язав Johnson & Johnson заплатити $572 млн компенсації за «небезпечної» кампанії, яка просувала знеболюючі незважаючи на те, що вони могли виклик..."

У білборді mcdonald’s розмістили готель для бджіл”»
"Шведський підрозділ мережі ресторанів швидкого харчування mcdonald’s вирішив запустити рекламну кампанію на підтримку місцевих бджіл. Про це пише портал The Drum. У Шве..."

Британський уряд запустив PR-кампанію з нагоди виходу з ЄС»
"Кампанія вартістю £100 млн запущена по всій Великобританії з метою підготовки нації до виходу з ЄС, який повинен відбутися 31 жовтня. Активність покликана підготувати громадс..."

У рубриці: Новини