Дуейн Джонсон зробив селфі в космосі за допомогою Siri

7-25-2017

Дуейн Джонсон зробив селфі в космосі за допомогою Siri 89d90bfc6f26edb678ff508a99cc84df
На відео, в якому Дуейн “Скеля” Джонсон грає сам себе, він представлений дуже зайнятою людиною з надзвичайно щільним графіком — він одночасно займається спортом, доглядає за маленьким деревом і голить голову. Навіть на телебаченні говорять, що у актора ні на що не вистачає часу.

Джонсон приймає виклик і за допомогою голосового помічника починає виконувати список термінових справ. За кілька хвилин актор встигає побувати пілотом літака, розфарбувати стеля храму, випустити колекцію одягу, приготувати страву «від шефа», виступити на концерті, зробити селфі в космосі і навіть встигнути на зйомки чергового бойовика.

Читай також:

Савченко показала концепцію і обличчя своєї партії»
"Народний депутат Надія Савченко записала відео, в якому представила свою політичну партію, а також розповіла про її цілі та завдання. Раніше нардеп розповіла, хто увійшов у &..."

Чому beauty-бренди залучають тварин для просування косметики в Instagram»
"«Волохатий» тренд Тенденція залучення чотириногих друзів beauty-брендами для просування своєї продукції простежується все більш виразно. Акцент робиться саме на соціальні мер..."

У Нью-Йорку організували продаж смертельно небезпечних сендвічів»
"Кампанія розроблена для організації EAT Foundation, що займається питаннями харчування на планеті, повідомляє Lareclame. Акція Could you EAT покликана звернути увагу суспільс..."

Британський банк найняв 11-річних влогерів для реклами своїх послуг»
"Британський банк Halifax, що входить до групи Lloyds Banking Group, запустив орієнтовану на дітей і підлітків 11-15-річного віку кампанію на YouTube, щоб показати, що починат..."

У рубриці: Новини