Viber випустив іменні стікери Тіни Кароль

8-12-2018

Viber випустив іменні стікери Тіни Кароль 6e8979b02bb3a2bdcf8eb9a26268c7a4
Компанія Viber випустила іменні стікери поп-співачки і тренера шоу “Голос країни” Тіни Кароль. Вихід стикерпака приурочений до Дня народження фан-клубу співачки “Фантіни”, якому 27 липня виповнюється 13 років.

Стікери виконані у фірмовій стилістиці Viber, а розробкою їх дизайну займалося агентство Havas Digital Kyiv.

Стикерпак створений за мотивами знаменитих хітів Тіни Кароль, які стали важливими меседжами у життя мільйонів шанувальників і меломанів: “Здатися ти завжди встигнеш”, “Життя триває”, “Чоловік моєї мрії”, “серце Ти відпусти його”, “Все в мені – я тобі” і багато інших.

Всі користувачі, які скачають стикерпак, автоматично стануть учасниками спільноти Тіни Кароль в Viber, де зможуть дізнаватися про ексклюзивні новини про життя і творчість поп-діви.

Проект по створенню першого чат-бот зірки був реалізований всього за 1 тиждень, над ним працювала команда з компанії Middleware Inc.

Спеціальний бот розроблений на базі платформи Corezoid Process Engine компанії Middleware Inc.

За матеріалами прес-релізу

Читай також:

У Києві з’явилася шокуюча соціальна реклама»
"За словами фотомоделі Ганни Яковенко, вона і її пес знялися в соціальній рекламі ще в 2017 році. Однак про тексти реклами їй тоді не повідомили. Рекламний постер містить напи..."

МакДональдз святкує 50-річчя Біг Мак»
"Улюблений бургер мільйонів – легендарний Біг Мак, в цьому році відзначає 50-річчя! Він з’явився в меню МакДональдз по всій Америці в далекому 1968 році і одразу с..."

Кендалл Дженнер знялася в новій рекламній кампанії Longchamp»
"До цього протягом кількох сезонів нові колекції Longchamp представляла Алекса Чанг. Днями в мережі з’явилися перші знімки нової осінньо-зимової рекламної кампанії сумок..."

«Цитрус» намагається примиритися з клієнтом за допомогою чергового PR-провалу»
"Мережа магазинів гаджетів і аксесуарів в черговий раз намагається мирно врегулювати скандал з клієнтом, яка здала свій iPhone на ремонт в сервіс «Цитрус». Телефон повинні бул..."

У рубриці: Новини