Кендалл Дженнер знялася в новій рекламній кампанії Longchamp

5-21-2018

Кендалл Дженнер знялася в новій рекламній кампанії Longchamp fd3a99be4ef13aeb42e70a365bbf5f85
До цього протягом кількох сезонів нові колекції Longchamp представляла Алекса Чанг.

Днями в мережі з’явилися перші знімки нової осінньо-зимової рекламної кампанії сумок Longchamp з участю Кендалл. Офіційний Instagram марки вже поділився кількома кадрами і відеороликом з участю молодшої сестри Кім Кардашьян, а сама Дженнер поділилася з шанувальниками фото і відео з бекстейдж самої зйомки, яка пройшла в Нью-Йорку. Longchamp – це французький бренд, що з’явився на прилавках ще в 60-х роках минулого століття і з тих пір користується неименным успіхом у модниць з усього світу, а також залучає для своїх кампаній наймодніші молоді особи.

We are proud to present the new face of Longchamp Kendall Jenner! #KendallForLongchamp #KendallJenner #LongchampAmbassador Welcome to the #LongchampFamily

Публікація від @ longchamp 30 Кві 2018 в 6:36 PDT

And Kendall loves Longchamp ?? #LongchampLovesKendall #KendallJenner #KendallForLongchamp #LongchampAmbassador #LongchampFamily

Публікація від @ longchamp 30 Кві 2018 в 6:32 PDT

Hi everyone, it’s Kendall, the new face of Longchamp! #KendallForLongchamp #KendallJenner #LongchampAmbassador #LongchampFamily

Публікація від @ longchamp 30 Кві 2018 в 6:29 PDT

Читай також:

«Цитрус» намагається примиритися з клієнтом за допомогою чергового PR-провалу»
"Мережа магазинів гаджетів і аксесуарів в черговий раз намагається мирно врегулювати скандал з клієнтом, яка здала свій iPhone на ремонт в сервіс «Цитрус». Телефон повинні бул..."

Ель Фаннінг танцює хіп-хоп в рекламі Tiffany & Co.»
"Ювелірний бренд Tiffany & Co. запустив нову колекцію прикрас Tiffany Paper Flowers. Це перша ювелірна лінія арт-директора Tiffany & Co. Ріда Кракоффа з моменту його п..."

Розплямування репутації»
"Справжнє життя складається зі спроб і помилок, за ідеальними картинками, що ви бачите в соціальних мережах купа праці і бруду. Ні в кого не виходить з першого разу, а якщо ва..."

Реклама спиртних напоїв робить підлітків алкозалежними»
"Реклама алкоголю та зловживання спиртними напоями серед підлітків пов’язані безпосередньо, йдеться в дослідженні, опублікованому в науковому журналі Addiction. Вчені ан..."

У рубриці: Новини