МакДональдз святкує 50-річчя Біг Мак

5-22-2018

МакДональдз святкує 50 річчя Біг Мак 19e5977a4629fac721a1e48a7421051f

Улюблений бургер мільйонів – легендарний Біг Мак, в цьому році відзначає 50-річчя!

Він з’явився в меню МакДональдз по всій Америці в далекому 1968 році і одразу став хітом. Його створив один з перших франчайзі МакДональдз – Джим Деллигатти.

В українських МакДональдз Біг Мак присутній з моменту відкриття першого ресторану. Протягом 20 років бургер залишається популярним серед українців: кожен 7-й відвідувач вибирає саме Біг Мак.

Біг Мак також увійшов в історію економіки: вже більше 30 років журнал The Economist з його допомогою визначає паритет купівельної спроможності валют різних країн (так званий «Індекс Біг Мак»). Адже бургер представлений у більшості країн світу і складається з продуктів (хліб, м’ясо, овочі), які зазвичай входять в продуктову корзину.

З нагоди 50-річчя відомого бургера, МакДональдз розпочинає серію заходів, які відбуватимуться протягом року.

В честь цієї дати було вирішено на деякий час додати в звичний Біг Мак три смужки бекону. Таким чином, вперше за 20 років МакДональдз в Україні пропонує відвідувачам спробувати легендарний Біг Мак з новим смаком. Вже зараз у всіх ресторанах відвідувачі можуть замовити Біг Мак Бекон. Він буде в меню до середини червня 2018 року. Традиційний Біг Мак, як і раніше, представлений в меню на постійній основі.

Святкування Дня народження Біг Мак продовжиться в кінці літа іншими цікавими заходами із залученням відвідувачів МакДональдз.

За матеріалами прес-релізу

Читай також:

Кендалл Дженнер знялася в новій рекламній кампанії Longchamp»
"До цього протягом кількох сезонів нові колекції Longchamp представляла Алекса Чанг. Днями в мережі з’явилися перші знімки нової осінньо-зимової рекламної кампанії сумок..."

«Цитрус» намагається примиритися з клієнтом за допомогою чергового PR-провалу»
"Мережа магазинів гаджетів і аксесуарів в черговий раз намагається мирно врегулювати скандал з клієнтом, яка здала свій iPhone на ремонт в сервіс «Цитрус». Телефон повинні бул..."

Ель Фаннінг танцює хіп-хоп в рекламі Tiffany & Co.»
"Ювелірний бренд Tiffany & Co. запустив нову колекцію прикрас Tiffany Paper Flowers. Це перша ювелірна лінія арт-директора Tiffany & Co. Ріда Кракоффа з моменту його п..."

Розплямування репутації»
"Справжнє життя складається зі спроб і помилок, за ідеальними картинками, що ви бачите в соціальних мережах купа праці і бруду. Ні в кого не виходить з першого разу, а якщо ва..."

У рубриці: Новини