PR в Інтернеті: Web 1. 0, Web 2. 0, Web 3. 0

9-26-2017

PR в Інтернеті: Web 1. 0, Web 2. 0, Web 3. 0 24be732cc83addcfc0d76a48414c6ec8

У книзі дається огляд розвитку PR-комунікацій в Інтернеті від етапу Web 1.0 до етапів Web 2.0 та Web 3.0. Розповідається, як створювати, координувати, коригувати, дослідити зміст послань і контролювати актуальний рівень зв’язків з громадськістю в Мережі; як вести PR-діяльність і формулювати завдання залучених фахівців; як взаємодіяти зі ЗМІ та організовувати новинне виробництво в сучасних умовах.

Книга розрахована на практикуючих PR-фахівців, журналістів, а також на викладачів і студентів – справжніх і майбутніх ідеологів системи комунікаційного контенту в Інтернеті, керівників мережевих PR-проектів.

Читай також:

Метод гарбуза. Як стати лідером у своїй ніші без бюджету»
"Отже, про що ця книга – Метод гарбуза. Як стати лідером у своїй ніші без бюджету (рос. Метод тыквы. Как стать лидером в своей нише без бюджета). 80 % стартапів вмирають..."

Нетворкінг для інтровертів»
"Отже, про що ця книга – Нетворкінг для інтровертів (рос. Нетворкинг для интровертов). Проаналізувавши традиційні прийоми нетворкінгу, автор книги прийшла до висновку, щ..."

Копірайтинг: як не з’їсти собаку. Створюємо тексти, які продають»
"Отже, про що ця книга – Копірайтинг: як не з’їсти собаку. Створюємо тексти, які продають (рос. Копирайтинг: как не съесть собаку. Создаем тексты, которые продают)..."

Копірайтинг масового ураження (Копирайтинг массового поражения)»
"Отже, про що ця книга – Копірайтинг масового ураження (рос. Копирайтинг массового поражения). Грамотно складений рекламний текст здатний стати ефективною зброєю продажу..."

У рубриці: Книги