Копірайтинг масового ураження (Копирайтинг массового поражения)

8-22-2017

Копірайтинг масового ураження (Копирайтинг массового поражения) eaa4b5bf018aab19f98405ec05adf021

Отже, про що ця книга – Копірайтинг масового ураження (рос. Копирайтинг массового поражения).

Грамотно складений рекламний текст здатний стати ефективною зброєю продажу, а непереконливий – це викинуті на вітер гроші. В цій книзі зібрана колекція спеціальних прийомів, технік і тактик, які використовуються при написанні рекламних текстів, і все це показано на реальних прикладах з практики. Фактично ви отримаєте в свої руки потужний інструмент, який допоможе вам надати власним текстів ефективну забарвлення. Ви дізнаєтеся, як можна привернути увагу читача, зацікавити його своїм словом і делікатно “підштовхнути” до здійснення необхідної дії. Крім професійних секретів ви також отримаєте кілька готових рішень, які можна застосовувати вже завтра.

Читай також:

PR-кампанія своїми силами»
"Отже, про що ця книга – PR-кампанія своїми силами (рос. PR-кампания своими силами). Піар невіддільний від сучасного бізнесу – це те, чим ми займаємося щодня і що кожен ..."

Не може бути. Парадокси в рекламі, бізнесі і житті»
"Отже, про що ця книга – Не може бути. Парадокси в рекламі, бізнесі і житті (рос. Не может быть. Парадоксы в рекламе, бизнесе и жизни). Ця книга – продовження бест..."

Паблік рілейшнз. Що це таке?»
"Отже, про що ця книга – Паблік рілейшнз. Що це таке? (рос. Паблик рилейшенз. Что это такое?). Про правила ділового спілкування і етики професійної поведінки, про те, як..."

Імпліцитна інформація у рекламних слоганах авіакомпаній»
"Отже, про що ця книга – Імпліцитна інформація у рекламних слоганах авіакомпаній (рос. Имплицитная информация в рекламных слоганах авиакомпаний). Монографія присвячена п..."

У рубриці: Книги