Метод гарбуза. Як стати лідером у своїй ніші без бюджету

9-16-2017

Метод гарбуза. Як стати лідером у своїй ніші без бюджету 1777c2f1254634cd7febe275985a3f43

Отже, про що ця книга – Метод гарбуза. Як стати лідером у своїй ніші без бюджету (рос. Метод тыквы. Как стать лидером в своей нише без бюджета).

80 % стартапів вмирають у перші кілька років. Підприємцю часто складно зрозуміти, як розставити пріоритети, яких залучати клієнтів, як наймати правильних співробітників. У такій же ситуації опинився автор книги зі своїм першим бізнесом.

Випадково дізнавшись про фермера, з року в рік вирощують гігантські гарбузи, він зацікавився його методом і з’ясував, що насправді є багато спільного між тим, як виростити врожай і виростити бізнес.

Яскрава образна мова автора допомагає розібратися в головному і відсіяти другорядне.

Читай також:

Нетворкінг для інтровертів»
"Отже, про що ця книга – Нетворкінг для інтровертів (рос. Нетворкинг для интровертов). Проаналізувавши традиційні прийоми нетворкінгу, автор книги прийшла до висновку, щ..."

Копірайтинг: як не з’їсти собаку. Створюємо тексти, які продають»
"Отже, про що ця книга – Копірайтинг: як не з’їсти собаку. Створюємо тексти, які продають (рос. Копирайтинг: как не съесть собаку. Создаем тексты, которые продают)..."

Копірайтинг масового ураження (Копирайтинг массового поражения)»
"Отже, про що ця книга – Копірайтинг масового ураження (рос. Копирайтинг массового поражения). Грамотно складений рекламний текст здатний стати ефективною зброєю продажу..."

PR-кампанія своїми силами»
"Отже, про що ця книга – PR-кампанія своїми силами (рос. PR-кампания своими силами). Піар невіддільний від сучасного бізнесу – це те, чим ми займаємося щодня і що кожен ..."

У рубриці: Книги