Нетворкінг для інтровертів

9-7-2017

Нетворкінг для інтровертів f2f25f39bfcb5c61c34d1cb22c62d2c4

Отже, про що ця книга – Нетворкінг для інтровертів (рос. Нетворкинг для интровертов).

Проаналізувавши традиційні прийоми нетворкінгу, автор книги прийшла до висновку, що вони написані для екстравертів. А як же інші люди – ті, хто ненавидить галасливі вечірки, саморекламу і похвальбу, і воліє більшу частина часу проводити на самоті? Невже їм не потрібні корисні зв’язки і ділові знайомства? Зовсім ні. Автор виводить нові правила – правила нетворкінгу для інтровертів, – тим самим перетворюючи це мистецтво в корисне і приємне заняття. У книзі наводиться багато цінних порад і рекомендацій, застосовних до цілей нетворкінгу з урахуванням особливостей складу характеру інтровертів, а повчальні приклади з багаторічного досвіду автора роблять книгу по-справжньому захоплюючим читанням, яке так люблять інтроверти.

Читай також:

Копірайтинг: як не з’їсти собаку. Створюємо тексти, які продають»
"Отже, про що ця книга – Копірайтинг: як не з’їсти собаку. Створюємо тексти, які продають (рос. Копирайтинг: как не съесть собаку. Создаем тексты, которые продают)..."

Копірайтинг масового ураження (Копирайтинг массового поражения)»
"Отже, про що ця книга – Копірайтинг масового ураження (рос. Копирайтинг массового поражения). Грамотно складений рекламний текст здатний стати ефективною зброєю продажу..."

PR-кампанія своїми силами»
"Отже, про що ця книга – PR-кампанія своїми силами (рос. PR-кампания своими силами). Піар невіддільний від сучасного бізнесу – це те, чим ми займаємося щодня і що кожен ..."

Не може бути. Парадокси в рекламі, бізнесі і житті»
"Отже, про що ця книга – Не може бути. Парадокси в рекламі, бізнесі і житті (рос. Не может быть. Парадоксы в рекламе, бизнесе и жизни). Ця книга – продовження бест..."

У рубриці: Книги