Пивоварня потролила Трампа баром на місці стіни з Мексикою

8-9-2017

BrewDog, побудований з старих вантажних контейнерів, заявить про співпрацю та інклюзивності видимим чином, пропонуючи мексиканське пиво на американській стороні і американське пиво на мексиканській. Бар під відкритим небом під назвою «Бар на краю» буде розташований між Техасом і мексиканським містом Чіуауа, хоча власникам бару необхідно ще отримати дозвіл від влади по кожну сторону кордону. Це остання ідея, трансформує заяву Трампа про стіні в щось позитивне.

Пивоварня потролила Трампа баром на місці стіни з Мексикою 6f34f4a853fb36ce08bdbe044763556e

 

За матеріалами http://mmr.ua/

Читай також:

Готель De Jeunesse проти торгівлі людьми»
"Якщо зайти на сайт готелю De Jeunesse, то з першого погляду важко знайти що-небудь насторожує: звичайні знімки номерів, прейскурант, список відгуків. Однак при найближчому ро..."

Очуметь, дайте дві»
"І ось, в пошуках унікальних технологій релаксу киянам, нарешті, посміхнулася вдача — в Новолипках відкрився флоатинговый салон Gravity. А космічний лиск новонародженому бізне..."

«Макдональдс» надіслав автору мультика ящик з соусом з паралельної світу»
"«Святі угодники», — здивувався Ройленд і прикріпив до посту фотографії, які доводять справжність посилки, а також повідомлення від «Макдональдс». Ми нарешті зробили це. «На ц..."

Crocs розширює партнерство з Дрю Беррімор»
"Компанія Crocs оголосила про партнерство з Дрю Беррімор, яка візьме участь у розробці лінійки взуття для жінок і дітей. Старт продажів лінійки «Drew Barrymore Crocs» намічени..."

У рубриці: Новини