Очуметь, дайте дві

8-9-2017

Очуметь, дайте дві 8ff159c5f560d57960fb7fd28c797fb3

І ось, в пошуках унікальних технологій релаксу киянам, нарешті, посміхнулася вдача — в Новолипках відкрився флоатинговый салон Gravity. А космічний лиск новонародженому бізнесу надали «локальні чувачки», забезпечили повний сет брендосозидающих процедур — від неймінгу до галактичного позиціонування, включаючи психоделічні дизайн і айдентики.

Прямо скажемо, по ефекту від відвідування Gravity варто було б порівнювати з космодромом на мисі Canaveral або подорожжю в світ диэтиламид d-лізергінової кислоти. Але в рамках зрозумілою географії та законодавчої бази потрібних відчуттів і емоцій довелося досягати за допомогою депривационной камери і зусиль Royal ® Advertising — тонкого дизайну, наративу і витриманою стилістичної лінії, що пройшла від «вхідного порталу» до риторики в устах персоналу.

У кращих традиціях невербального нейропрограммирования командою Royal ® Advertising доведено, що процедура занурення в камері сенсорної депривації, так званий флоатінг, по своєму ефекту не тільки схожа з впливом сильних духовних практик, але і перевершує їх вплив на організм по чистоті і силі параметрів. Забезпечуючи абсолютну замикання всіх почуттів, емоцій і рефлексів всередині особистості та організму, флоатінг-камера не призводить ні до яких негативних ефектів в короткій, ні в довгостроковій перспективі!

За матеріалами прес-релізу

Читай також:

«Макдональдс» надіслав автору мультика ящик з соусом з паралельної світу»
"«Святі угодники», — здивувався Ройленд і прикріпив до посту фотографії, які доводять справжність посилки, а також повідомлення від «Макдональдс». Ми нарешті зробили це. «На ц..."

Crocs розширює партнерство з Дрю Беррімор»
"Компанія Crocs оголосила про партнерство з Дрю Беррімор, яка візьме участь у розробці лінійки взуття для жінок і дітей. Старт продажів лінійки «Drew Barrymore Crocs» намічени..."

Бійці з АТО оголилися в рекламі притулку для бездомних тварин»
"Ветерани АТО і волонтери взяли участь у проекті під назвою “Не купуй – візьми в притулку!” , який запустив союз захисників тварин “Вірність” в Дніпрі...."

Як виробник білизни Bravissimo збільшив впізнаваність бренду на 50%»
"Перед виробником жіночої білизни Bravissimo стояла проста мета близька кожному маркетологу: побудувати сильний і впізнаваний бренд, щоб потрапити в «шортлист» перед покупкою ..."

У рубриці: Новини