Готель De Jeunesse проти торгівлі людьми

8-9-2017

Готель De Jeunesse проти торгівлі людьми fbd2e1c7e334d88ecc144c49ef152694
Якщо зайти на сайт готелю De Jeunesse, то з першого погляду важко знайти що-небудь насторожує: звичайні знімки номерів, прейскурант, список відгуків. Однак при найближчому розгляді виявляється, що це місце рясніє забороненими законом речами. Наприклад, на вечерю клієнти готелю можуть замовити «марихуану, кокаїн та героїн», а у сервіс номера входять «масаж, статевий акт, секс утрьох і зв’язування».

Для бронювання доступні два види номерів: звичайний і люкс. У люкс-обслуговування входять «парковка, ліжко королівського розміру, звуконепроникні стіни, дівчата-підлітки і розпусні фантазії». У звичайному номері надається все те ж саме за винятком паркування і великої ліжка.

Відгуки на сайті діляться на думки постояльців і робітниць — і разюче відрізняються. Чоловіки пишуть про те, як вони «добре провели час» і хвалять готель за «повну анонімність», а дівчата — що це були «найгірші ночі» в їх житті, і що вони мріяли б залишити це страшне місце, але не можуть.

Готель De Jeunesse створили, базуючись на реальній історії. «Коли ми почали працювати над цим проектом, ми читали про стюардесу, яка врятувала дівчину від торгівлі людьми під час одного з своїх рейсів, — говорить креативний директор Маркету Кріві. — Соцопитування після інциденту показали, що більша частина бортпровідників і сторонніх людей взагалі не звернула б уваги на таку ситуацію. Вони б не побачили в парі молодій тихої дівчини і літнього чоловіка (який постійно говорив за неї) нічого підозрілого. Але виявляється, це типова ситуація в індустрії торгівлі людьми. Все це змусило нас задуматися про те, які знаки работоргівлі ховаються прямо на увазі».

«Ми свідомо використовували сучасний підхід до моделювання готелі, тому що є думка, що торгівля людьми є проблемою „занепалого мотелю“, — зазначає Кріві. — Реальність така, що це не проблема, яка існує в темних районах або ізольована від конкретного соціально-економічного класу. Торгівля людьми могла статися в тому чотиризірковому готелі, де ви зупинялися минулого тижня».

За матеріалами https://birdinflight.com/

Читай також:

Очуметь, дайте дві»
"І ось, в пошуках унікальних технологій релаксу киянам, нарешті, посміхнулася вдача — в Новолипках відкрився флоатинговый салон Gravity. А космічний лиск новонародженому бізне..."

«Макдональдс» надіслав автору мультика ящик з соусом з паралельної світу»
"«Святі угодники», — здивувався Ройленд і прикріпив до посту фотографії, які доводять справжність посилки, а також повідомлення від «Макдональдс». Ми нарешті зробили це. «На ц..."

Crocs розширює партнерство з Дрю Беррімор»
"Компанія Crocs оголосила про партнерство з Дрю Беррімор, яка візьме участь у розробці лінійки взуття для жінок і дітей. Старт продажів лінійки «Drew Barrymore Crocs» намічени..."

Бійці з АТО оголилися в рекламі притулку для бездомних тварин»
"Ветерани АТО і волонтери взяли участь у проекті під назвою “Не купуй – візьми в притулку!” , який запустив союз захисників тварин “Вірність” в Дніпрі...."

У рубриці: Новини