Greenpeace в жорсткій формі показали шкоду пластика

8-12-2018

Greenpeace в жорсткій формі показали шкоду пластика b04da77f7099b81f3baba8daa2fac100
Проблема використання пластику є однією з найбільш гострих для сучасної екології. Десятки країн відмовляються від пластикових пакетів та одноразового посуду, а в Чилі і зовсім створили пластик, який розчиняється у холодній воді.

Greenpeace в Канаді і креативне агентство Rethink позначили свою позицію досить різко.

У новій рекламній кампанії, що складається з принтів, креатори показали згубний ефект звичайних пластикових трубочок. Жертвами традиційно стали представники живої природи.

За матеріалами http://www.sostav.ru/

Читай також:

Viber випустив іменні стікери Тіни Кароль»
"Компанія Viber випустила іменні стікери поп-співачки і тренера шоу “Голос країни” Тіни Кароль. Вихід стикерпака приурочений до Дня народження фан-клубу співачки &..."

У Києві з’явилася шокуюча соціальна реклама»
"За словами фотомоделі Ганни Яковенко, вона і її пес знялися в соціальній рекламі ще в 2017 році. Однак про тексти реклами їй тоді не повідомили. Рекламний постер містить напи..."

МакДональдз святкує 50-річчя Біг Мак»
"Улюблений бургер мільйонів – легендарний Біг Мак, в цьому році відзначає 50-річчя! Він з’явився в меню МакДональдз по всій Америці в далекому 1968 році і одразу с..."

Кендалл Дженнер знялася в новій рекламній кампанії Longchamp»
"До цього протягом кількох сезонів нові колекції Longchamp представляла Алекса Чанг. Днями в мережі з’явилися перші знімки нової осінньо-зимової рекламної кампанії сумок..."

У рубриці: Новини