Samsung приносить мистецтво Ван Гога в будинок

10-25-2018

Samsung приносить мистецтво Ван Гога в будинок df5ac1a501bf144d4d40ab5ff4b56625

Компанія Samsung уклала угоду про партнерство з Музеєм Ван Гога і покаже 25 картин художника на своєму телевізорі у форматі 4K, виступаючому в ролі експоната. За допомогою спеціальної функції, распростарняемой по моделі підписки, користувачі зможуть виставляти на своїх телевізорах в якості заставки не тільки картини, але й інші зображення.

Названий «найбільшої у світі арт-платформою», телевізор має набір спеціальних рамок навколо екрану, які роблять його схожим на чорну, білу, горіхову або бежеву картинну раму. За словами представника Samsung, користувачі можуть вивести на екран, наприклад, «Соняшники» Ван Гога і перетворити будь-яку кімнату в динамічну галерею — для цього задіяна спеціальна технологія відображення кадрів.

Послуга, що дозволяє перетворити телевізор в стенд для творів мистецтва, поширюється за передплатою і коштує $4,99 в місяць. З того моменту, як Samsung почав пропонувати цю функцію, його колекція розрослася до 800 зображень з різних галерей, число яких досягає 400.

За матеріалами: adindex.ru

Читай також:

Віскі часів Сухого Закону»
"Сухий Закон і самогонники, підпільний ринок алкоголю і Аль Капоне, класичні гангстери і авто-тюнинг – заборона на виробництво і продаж алкоголю в 20-30-ті роки ХХ столі..."

Неймар в рекламі пояснив, чому часто падає на полі»
"“Всередині мене — маленький хлопчик. Іноді він вражає пишністю, а іноді дратує. Ви думаєте, що я дуже часто падаю на полі, але правда в тому, що я не падаю, а лише распадаюсь..."

77-річна зірка фільму ” Бонні і Клайд знялася в короткометражці Gucci»
"Голлівудська зірка і володарка премії Оскар знялася в рекламі однією з найбільш впізнаваних сумок італійського модного будинку Silvie. Разом з Данауей взяла участь французька..."

У США активісти орендували білборд для критики республіканців»
"У місті Гранд Джакшен (штат Колорадо) з’явився білборд, на якому абревіатура GOP (Grand Old Party — так називають республіканців) нагадує радянську символіку. Вона розм..."

У рубриці: Новини