У США активісти орендували білборд для критики республіканців

8-16-2018

У США активісти орендували білборд для критики республіканців 07a7bcf891d6d8c19d9af0df0fb40fd9
У місті Гранд Джакшен (штат Колорадо) з’явився білборд, на якому абревіатура GOP (Grand Old Party — так називають республіканців) нагадує радянську символіку. Вона розміщена на червоному тлі з літерою O у вигляді серпа і молота. Про це повідомляє портал USA Today.

Орендувала білборд 61-річна активістка Енн Лэндмэн. У ньому — натяк на зв’язок нинішнього президента США Дональда Трампа (республіканця) з комуністами. Адже той, на її думку, «заграє з авторитарними диктаторами, ігнорують права людини».

Білборд був орендований на тиждень одразу після зустрічі Дональда Трампа і Володимира Путіна в Гельсінкі. Але знімати його поки не планується: ініціатива літньої жінки знайшла відгук і в інших американців. Їй надсилають пожертви, щоб продовжити оренду.

У планах Лэндмэн протримати свої щити аж до осінніх виборів, за результатами яких республіканці можуть втратити контроль над Конгресом.

Читай також:

Burger King підсмажив бургер на сонці»
"Бренд здійснив черговий PR-хід, скориставшись аномальною спекою в Кувейті, де температура перевищила 50C. Креативщики з Memac Ogilvy в ОАЕ створили девайс для гриля, що викор..."

До 25-річчя «Парку Юрського періоду» в Лондоні встановили гігантську статую головного героя»
"До 25-річчя «Парку Юрського періоду» встановили статую головного героя. Стриминговый сервіс Now TV відсвяткував річницю виходу першого фільму і можливість дивитися «Парк̷..."

Новим СЕО Publicis Groupe в Україні став Енвер Кікава»
"Новим СЕО Publicis Groupe в Україні став Енвер Кікава. Він приєднався до агентства Starcom в 2003 році як фахівець з досліджень і аналітики, а в 2008 році був призначений на ..."

Проміжні вибори названі найдорожчими в історії США»
"З урахуванням витрат на персонал, опитування і відкриття регіональних штабів Республіканська і Демократична партії витратили не менше $1,6 млрд. При цьому витрати республікан..."

У рубриці: Новини