77-річна зірка фільму ” Бонні і Клайд знялася в короткометражці Gucci

8-16-2018

77 річна зірка фільму  Бонні і Клайд знялася в короткометражці Gucci abb271a4e56b1d81ffa015451a24bd48
Голлівудська зірка і володарка премії Оскар знялася в рекламі однією з найбільш впізнаваних сумок італійського модного будинку Silvie. Разом з Данауей взяла участь французька актриса, співачка і колишня дівчина Крістен Стюарт Стефані Соколински, відома як Соко.

Кожен день вони насолоджуються сонцем Каліфорнії, грають у теніс, відпочивають біля басейну, ходять по магазинах на Родео-драйв, і все це, зрозуміло, в тотал-луках Gucci. Історія про гламурному голлівудському дозвіллі героїнь закінчується тим, що мама дарує доньці сумку Sylvie, — саме їй і присвячена нова кампанія італійського Будинку. Алессандро Мікеле перетворив канонічну модель на плече у крос-боді на широкому ремені.

Читай також:

У США активісти орендували білборд для критики республіканців»
"У місті Гранд Джакшен (штат Колорадо) з’явився білборд, на якому абревіатура GOP (Grand Old Party — так називають республіканців) нагадує радянську символіку. Вона розм..."

Burger King підсмажив бургер на сонці»
"Бренд здійснив черговий PR-хід, скориставшись аномальною спекою в Кувейті, де температура перевищила 50C. Креативщики з Memac Ogilvy в ОАЕ створили девайс для гриля, що викор..."

До 25-річчя «Парку Юрського періоду» в Лондоні встановили гігантську статую головного героя»
"До 25-річчя «Парку Юрського періоду» встановили статую головного героя. Стриминговый сервіс Now TV відсвяткував річницю виходу першого фільму і можливість дивитися «Парк̷..."

Новим СЕО Publicis Groupe в Україні став Енвер Кікава»
"Новим СЕО Publicis Groupe в Україні став Енвер Кікава. Він приєднався до агентства Starcom в 2003 році як фахівець з досліджень і аналітики, а в 2008 році був призначений на ..."

У рубриці: Новини