Розплямування репутації

5-20-2018

Розплямування репутації 9154d8aee85604de6db24ef4079e7090

Справжнє життя складається зі спроб і помилок, за ідеальними картинками, що ви бачите в соціальних мережах купа праці і бруду. Ні в кого не виходить з першого разу, а якщо вам щось не сподобалось, що ніхто не змусить вас займатись цим довіку.

Havas Ukraine залучила популярних блогерок до участі у Instagram-проекті: кожна з них спробувала нове для себе плямисте заняття і показала неідеальний, але захоплюючий процес у себе на сторінці.

Ініціатива зацікавила понад мільйон підписників, і таке широке охоплення та перевищення прогнозованих показників проекту забезпечив Havas Digital.

За матеріалами прес-релізу

Читай також:

Реклама спиртних напоїв робить підлітків алкозалежними»
"Реклама алкоголю та зловживання спиртними напоями серед підлітків пов’язані безпосередньо, йдеться в дослідженні, опублікованому в науковому журналі Addiction. Вчені ан..."

Lexus запускає компанію «Fast as h» для підняття популярності гібридів»
"Компанія Lexus провела соціальне опитування американських споживачів, з’ясувавши, що гібридні версії автомобілів користуються слабкою популярністю через недовіру до них..."

В Україні створили винний бренд за законами нейромаркетинга»
"Український ринок вина знаходиться в рецесії. Виробництво за 2017 рік впало на 9%. При цьому, спроби окремих імпортерів наростити ввезення недорогих винних напоїв та розвиток..."

MINI допоміг жителям Берліна знайти найкоротший шлях»
"Щоб показати оточуючим потенційну користь від такої можливості, компанія встановила по всьому Берліну білборди, що дозволяють перехожим значно скоротити свій щоденний маршрут..."

У рубриці: Новини