Проміжні вибори названі найдорожчими в історії США

8-13-2018

Проміжні вибори названі найдорожчими в історії США 0bb26c5d55fb2e8367f1f67876a0738c
З урахуванням витрат на персонал, опитування і відкриття регіональних штабів Республіканська і Демократична партії витратили не менше $1,6 млрд. При цьому витрати республіканців виявилися набагато вище, ніж у демократів.

Раніше американський президент Дональд Трамп сказав, що його адміністрація не допустить втручання у вибори з-за кордону. Про це він заявив на тлі розслідування «російського справи».

На проміжних виборах, що проводяться в середині президентського терміну, повністю переобирається нижня палата Конгресу США — Палата представників, а також 35 з 100 сенаторів. Крім того, переобираються 39 губернаторів штатів і територій.

Читай також:

Burger King показав гендерну несправедливість»
"Зазвичай жіночі продукти коштують приблизно на 42% дорожче чоловічих. Це явище називають “податком на рожевий” і страшною несправедливістю. Burger King показали н..."

Greenpeace в жорсткій формі показали шкоду пластика»
"Проблема використання пластику є однією з найбільш гострих для сучасної екології. Десятки країн відмовляються від пластикових пакетів та одноразового посуду, а в Чилі і зовсі..."

Viber випустив іменні стікери Тіни Кароль»
"Компанія Viber випустила іменні стікери поп-співачки і тренера шоу “Голос країни” Тіни Кароль. Вихід стикерпака приурочений до Дня народження фан-клубу співачки &..."

У Києві з’явилася шокуюча соціальна реклама»
"За словами фотомоделі Ганни Яковенко, вона і її пес знялися в соціальній рекламі ще в 2017 році. Однак про тексти реклами їй тоді не повідомили. Рекламний постер містить напи..."

У рубриці: Новини