Педро Паскаль – нове обличчя Loewe

7-17-2017

Педро Паскаль   нове обличчя Loewe 373b516a5ac41a7ad08e3928c9dd8b0a
Іспанська марка Loewe обрала нового амбасадора культового аромату Solo Loewe. Ним став актор Педро Паскаль, виконавець ролей Оберина Мартелла в “Грі престолів” і агента Хав’єра Пенья в серіалі “Нарко”. Остання робота Педро — шпигунський бойовик “Kingsman: Золоте кільце” режисера Меттью Вона, українська прем’єра якого відбудеться у вересні цього року.

Відеоролик до кампейну зняв режисер Пабло Эрмида. Зйомки пройшли в Мадриді, в будівлі старовинного вокзалу Principe Pio. Музику і вірш до ролика написав іспанський репер, поет і письменник Nach Scratch. “Ніхто не знає мене по-справжньому, але їм здається, що вони знають, для кого-то я символ, для кого-то дурень… але якщо ти любиш мене, чужу думку, не має значення”, — говорить в ролику Паскаль.

Аромат Solo Loewe був випущений в 2004 році. Він відноситься до східної групи ароматів. Верхніми нотами є бергамот, лаванда, лимон, мандарин. Ноти серця — аніс, кориця, мускатний горіх і рожевий перець. Букет доповнюють амбра, ваніль і мускус.

За матеріалами http://www.buro247.ua

Читай також:

Кеті Холмс і Кьюба Гудінг подорожують по Новій Зеландії у фантастичному ролику»
"На цей раз авіакомпанія показала найкрасивіші місця країни в рамках фантастичного і трохи футуристичного подорожі. Обережно, може викликати термінове бажання купити квитки на..."

Мілленіали знайомляться з мистецтвом в соцмережах»
"Згідно з даними опитування, опублікованого онлайн-аукціоном Invaluable, близько 23% американців знаходять предмети, що їх цікавлять мистецтва на соціальних платформах, включа..."

Супермен, Бетмен, Чудо-жінка і Трансформери вирушили у звичайну школу»
"Компанія Walmart випустила три відео про шкільне життя з головними супергероями компанії DC. Також в роликах знайшлося місце таким персонажам, як Трансформери з однойменної к..."

Ребрендинг юридичної компанії Underdog»
"Underdog — це не просто назва, це обіцянка, філософія, принцип. На відміну від звичайних юристів, що працюють у вузьких правових рамках, Андердоги змінюють розстановку силу н..."

У рубриці: Новини