Супермен, Бетмен, Чудо-жінка і Трансформери вирушили у звичайну школу

7-15-2017

Супермен, Бетмен, Чудо жінка і Трансформери вирушили у звичайну школу dd7854dce5244cfcebcd3703847b0d13
Компанія Walmart випустила три відео про шкільне життя з головними супергероями компанії DC. Також в роликах знайшлося місце таким персонажам, як Трансформери з однойменної кінофраншизи з іграшок Hasbro, і навіть Могутнім Рейнджерам. У роликах знамениті супергерої збираються в школу, приносять додому високі оцінки, і перекушують в шкільній їдальні, проте потім з’ясовується, що вони звичайні школярі, які просто люблять шкільні речі з символікою відомих персонажів.

Читай також:

Ребрендинг юридичної компанії Underdog»
"Underdog — це не просто назва, це обіцянка, філософія, принцип. На відміну від звичайних юристів, що працюють у вузьких правових рамках, Андердоги змінюють розстановку силу н..."

Режисер «Мулен Руж» зняв кампанію для Erdem x H&M»
"Як передає South China Morning Post, для спільного проекту дизайнер майкл кемпбелл Мораліоглу придумає нову інтерпретацію деяких своїх найбільш знаменитих колекцій. Буде пред..."

IKEA cпародіювала фільми про дику природу в рекламі вітальні»
"У рекламі говориться, що Lion Man проводить в розслабленому стані 18 годин на добу, як всі його родичі, розповідає The Drum. Відео демонструє, як цар звірів дрімає, потягуєть..."

Burger King створили протези, які допомагають тримати гігантський воппер»
"Замість того, щоб концентруватися на проблемі, бренд вибрав досить вдалу лінію: якщо ці люди стільки всього може зробити з однією рукою, то уявіть, на що вони здатні з двома...."

У рубриці: Новини