Nescafe буде спонсорувати кіберспортивну комаду MAD Lions E. C.

10-28-2018

Nescafe буде спонсорувати кіберспортивну комаду MAD Lions E. C. 0cc5afb10c31029c6c22ea8c1220ffd1
Кавовий бренд Nescafé уклав спонсорську угоду з іспанською кіберспортивної командою MAD Lions E. C. Співпраця зосередиться на команді «львів» в League of Legends. Просувати будуть кавовий напій Nescafé «3-в-1». Про це повідомив портал Esportsinsider.

У рамках співробітництва сторони будуть створювати спільний контент в digital, організовувати зустрічі гравців з фанатами. Перше спільне захід проведуть на ярмарку відео – і комп’ютерних ігор Madrid Games Week (пройде з 18 по 21 жовтня 2018 року).

Це не перший захід бренду в кіберспорт. Раніше Nescafé спонсорував проведення турнірів Hearthstone з PGL Esports.

За матеріалами https://adindex.ru

Читай також:

Сервіс з пошуку роботи показав, як правильно звільнятися, в серії кумедних роликів»
"Раз на два тижні по вівторках ми розповідаємо вам про актуальні вакансії в рекламі і маркетингу. Сьогодні, на цій «тижні перерви», ми вирішили розповісти (а точніше показати)..."

Емма Робертс поспілкувалася з хейтерами бренду Fiat»
"А саме Емму Робертс, зірку “Американської історії жахів” і просто улюбленицю інтернету. У результаті вийшли три кумедних коротких ролика і ще окрема серія роликів..."

Havas Engage придумали Electrolux-йогу»
"Electrolux – один з лідерів виробництва побутової техніки. Havas Engage використовували простий інсайт: «Сучасним мамам потрібно все встигати одночасно, готувати корисну їжу,..."

Audi запатентувала нові емблеми»
"Нові варіанти емблеми виклало в Мережу канадське інтернет видання QuattroWorld. Перший ескіз – це вже знайомі нам чотири кільця, але тепер без перехрещуються півкуль в ..."

У рубриці: Новини