Havas Engage придумали Electrolux-йогу

10-31-2018

Havas Engage придумали Electrolux йогу 1ac4a29eb02b944ed26cd550071ebde6

Electrolux – один з лідерів виробництва побутової техніки.

Havas Engage використовували простий інсайт: «Сучасним мамам потрібно все встигати одночасно, готувати корисну їжу, бути у формі і знаходити можливість для релаксації». І Electrolux може допомогти! Так в агентстві створили Electrolux-йогу!

Спільно з тренером з йоги агентство розробило оригінальний комплекс асан, які дозволяють одночасно готувати корисну їжу на техніці Electrolux, підтримувати форму і релаксувати.

Havas Engage презентували Electrolux Yoga на заході «Мамаслет» – найбільшому фестивалі в Україні про мистецтво бути мамою.

Electrolux Yoga – це мистецтво бути мамою.

За матеріалами прес-релізу

Читай також:

Audi запатентувала нові емблеми»
"Нові варіанти емблеми виклало в Мережу канадське інтернет видання QuattroWorld. Перший ескіз – це вже знайомі нам чотири кільця, але тепер без перехрещуються півкуль в ..."

NatGeo запрошує читачів включитися в ініціативу з порятунку планети»
"NatGeo запрошує читачів включитися в ініціативу з порятунку планети. National Geographic об’єднався з онлайн-спільнотою для читачів та письменників Wattpad, щоб розпові..."

А на що ти здатний заради великої діагоналі?»
"Cheil Україна і Samsung в гумористичній формі розповіли, яких жертв заслуговує ультра великий телевізор QLED TV. “Після зйомок цього ролика ми здатні на багато що – пер..."

Рекламісти створили відео про людину, яка здатна вижити в рекламному бізнесі»
"Щоб вижити в рекламній індустрії, потрібно постійно пристосовуватися і еволюціонувати. Мельбурнський клуб реклами і дизайну (Melbourne Advertising and Design Club) випустив ж..."

У рубриці: Новини