Немає відбою від клієнтів. Проста і надійна система залучення клієнтів, навіть якщо ви ненавидите продавати

7-12-2017

Немає відбою від клієнтів. Проста і надійна система залучення клієнтів, навіть якщо ви ненавидите продавати 50271ff0601225fb51357a825d11b6d7

Ця книга – ілюстрований виклад системи під назвою “Немає відбою від клієнтів”, і вона створена, щоб допомогти вам у справі залучення клієнтів. Стратегії, інструментарій та підказки для підвищення привабливості бізнесу індивідуальних підприємців зі сфери послуг.

Читай також:

Контент, маркетинг і рок-н-рол. Книга-муза для підкорення клієнтів в інтернеті»
"Ця книга просто і жваво розповідає про те, як створювати ефективний контент для залучення читачів та яких помилок слід при цьому уникати. Вона буде цікава власникам сайтів, б..."

55 способів залучити мільйон клієнтів»
"Ця книга містить виключно практичну інформацію по масовому залученню клієнтів. Вона написана спеціально для того, щоб у вас не виникало більше питань реклами вашого бізнесу. ..."

Корпоративний Тайм-менеджмент. Енциклопедія рішень»
"Час – ресурс обмежений, і його нестача відчувається повсюдно. Як максимізувати ефективність компанії за рахунок фактора часу? Гліб Архангельський пропонує концепцію управлінн..."

Високі технології роботи з клієнтами. Як перетворити випадкового споживача щирого прихильника»
"Ця книга розповідає про те, як надавати вашим клієнтам якісне обслуговування з допомогою нових технологій: дбайливо і своєчасно пропонувати ідеальний товар чи послугу, ефекти..."

У рубриці: Книги