Корпоративний Тайм-менеджмент. Енциклопедія рішень

7-8-2017

Корпоративний Тайм менеджмент. Енциклопедія рішень 32c806f8779bcb5b9a73098b21689329

Час – ресурс обмежений, і його нестача відчувається повсюдно. Як максимізувати ефективність компанії за рахунок фактора часу? Гліб Архангельський пропонує концепцію управління, основні принципи якої швидкість, організованість, пунктуальність. В аудіокнизі описуються практичні інструменти, які допоможуть втілити ідеї тайм-менеджменту в життя. Історичні розділи присвячені багатовікового досвіду управління часом. Численні кейси познайомлять вас із досвідом найбільших російських корпорацій, що впровадили тайм-менеджмент в свою практику.

Читай також:

Високі технології роботи з клієнтами. Як перетворити випадкового споживача щирого прихильника»
"Ця книга розповідає про те, як надавати вашим клієнтам якісне обслуговування з допомогою нових технологій: дбайливо і своєчасно пропонувати ідеальний товар чи послугу, ефекти..."

Видатний сервіс, відмінний прибуток. Принципи досягнення цієї клієнтоорієнтованості»
"Якісний сервіс забезпечує високий прибуток. Все просто. Як же домогтися цього, і чому багато компаній, знаючи цю формулу, не використовують її у своїй роботі? Приклади The Ri..."

Правила Zappos. Технології видатної інтернет-компанії»
"На сторінках цієї книги Джозеф Мичелли розкриває секрети успіху одного з найвидатніших сучасних інтернет-компаній – Zappos. Прочитавши її, ви дізнаєтесь про те, яку роль віді..."

Камасутра для оратора. Десять глав про те, як отримувати і приносити максимальне задоволення, виступаючи публічно»
"Багатьом може здатися незвичайним і навіть шокуючим назву книги. Але воно продиктоване не тільки бажанням привернути увагу потенційного покупця. Два базових постулату книги ц..."

У рубриці: Книги