Контент, маркетинг і рок-н-рол. Книга-муза для підкорення клієнтів в інтернеті

7-11-2017

Контент, маркетинг і рок н рол. Книга муза для підкорення клієнтів в інтернеті df8c174cee7d45164f95a98496d0cf4e

Ця книга просто і жваво розповідає про те, як створювати ефективний контент для залучення читачів та яких помилок слід при цьому уникати. Вона буде цікава власникам сайтів, блогів, провідним e-mail розсилок, користувачам соціальних мереж – загалом всім, хто прийшов в інтернет не за розвагами, а за клієнтами і грошима.

Читай також:

55 способів залучити мільйон клієнтів»
"Ця книга містить виключно практичну інформацію по масовому залученню клієнтів. Вона написана спеціально для того, щоб у вас не виникало більше питань реклами вашого бізнесу. ..."

Корпоративний Тайм-менеджмент. Енциклопедія рішень»
"Час – ресурс обмежений, і його нестача відчувається повсюдно. Як максимізувати ефективність компанії за рахунок фактора часу? Гліб Архангельський пропонує концепцію управлінн..."

Високі технології роботи з клієнтами. Як перетворити випадкового споживача щирого прихильника»
"Ця книга розповідає про те, як надавати вашим клієнтам якісне обслуговування з допомогою нових технологій: дбайливо і своєчасно пропонувати ідеальний товар чи послугу, ефекти..."

Видатний сервіс, відмінний прибуток. Принципи досягнення цієї клієнтоорієнтованості»
"Якісний сервіс забезпечує високий прибуток. Все просто. Як же домогтися цього, і чому багато компаній, знаючи цю формулу, не використовують її у своїй роботі? Приклади The Ri..."

У рубриці: Книги