Морган Фріман в образі бога в рекламі кондиціонерів Tadiran

2-1-2019

Морган Фріман в образі бога в рекламі кондиціонерів Tadiran c496ca5f0df4dd08510a6d8fbe91966d
Компанія Tadiran і ізраїльське агентство Boroda Kaplan випустили рекламний ролик з Морганом Фріманом у головній ролі.

Домробітниця приймає актора за бога, коли Фріман читає журнал — світло від лампи падає таким чином, що навколо голови з’являється німб. «Мій бог!» — вигукує вона на іспанській мові.

Морган Фріман визнає, що незважаючи на те, що багато хто вважають його богом — він ним не є. Однак кондиціонер Tadiran допомагає акторові керувати погодою будинку так, як це робить бог.

Слоган рекламної кампанії: «Tadiran — керуй погодою».

Читай також:

Папа Римський запустив додаток, в якому можна молитися»
"Тепер католику, щоб помолитися достатньо всього лише клікнути. Сам додаток називається Click To Pray. Про це повідомляє видання Vatican News. Інтерактивний проект складається..."

Truff Royal і Disney запускають спільний проект в Україні»
"Для дніпровських кондитерів Truff Royal створення оригінальних і не шкідливих солодощів не просто слідування сучасним трендам. Це їх фірмовий стиль. Більше 15 років роботи на..."

Український школяр створив на Corezoid кишенькового репетитора-чат-бота для підготовки до ЗНО»
"“Я давно думав над проблемою, яка хвилює кожного старшокласника: як добре і при цьому максимально легко підготуватися до ЗНО. Я вирішив створити “кишенькового репетитор..."

Сара Джессіка Паркер знялася в рекламі Stella Artois в образі Керрі Бредшоу»
"Стало відомо, що Сара Джессіка Паркер повертається в образі Керрі Бредшоу на великі екрани, але подробиць нового проекту не було. І ось 22 січня актриса нарешті поділилася зі..."

У рубриці: Новини