Український школяр створив на Corezoid кишенькового репетитора-чат-бота для підготовки до ЗНО

2-1-2019

Український школяр створив на Corezoid кишенькового репетитора чат бота для підготовки до ЗНО c27a0771e357e67f8c42c51b30229d0c

“Я давно думав над проблемою, яка хвилює кожного старшокласника: як добре і при цьому максимально легко підготуватися до ЗНО. Я вирішив створити “кишенькового репетитора”: бота в Telegram-месенджері, який буде задавати питання з математики, імітуючи проходження тесту, і якого можна використовувати в будь-який зручний час і в будь-якому місці”, – розповідає Олександр.

“Майже всі мої друзі активно користуються Viber, Telegram, WhatsApp, Facebook messenger і ін Я подумав, раз месенджери можна використовувати для спілкування і розваг, то чому б не використовувати їх і для навчання, – каже школяр. – Мені потрібен був месенджер з зручними API, досить популярний в Україні, з легким і зрозумілим інтерфейсом для користувачів. В якості першого кроку, я створив бота для Telegram месенджера.”

Бот для підготовки до ЗНО вміє вітати користувача, задавати йому відкриті і закриті питання, підраховувати результати тестування і визначати рівень готовності до ЗНО.

Ось приклад завдання від бота: “У скільки збільшиться об’єм кулі, якщо його радіус збільшити в 2 рази?”

Бот-репетитор – це перший IT проект Олександра. На створення робочої версії йому знадобилося всього тиждень.

“На більшості популярних мов програмування можна написати чат-бота. Приміром, у школі ми вивчаємо Python, і я спочатку планував писати на ньому. Але, проаналізувавши різні технології, я вибрав платформу Corezoid Process Engine (Corezoid.com). Corezoid дозволяє створити бота максимально швидко навчитися писати на ньому набагато легше, ніж на інших мовах програмування. Процес легко редагувати, ця платформа інтуїтивно зрозуміла”, – розповів Олександр. “Є готові коннектори до популярних месенджерів (бот-платформа), і можливість швидко будувати і змінювати логіку бота, відстежувати статистику в режимі реального часу”.

Після перемоги на конкурсі проект автор планує розвивати проект і далі.

За матеріалами прес-релізу

Читай також:

Сара Джессіка Паркер знялася в рекламі Stella Artois в образі Керрі Бредшоу»
"Стало відомо, що Сара Джессіка Паркер повертається в образі Керрі Бредшоу на великі екрани, але подробиць нового проекту не було. І ось 22 січня актриса нарешті поділилася зі..."

Kraft відкрив магазин з безкоштовними продуктами для постраждалих від скорочення держслужбовців»
"Kraft відкрив магазин з безкоштовними продуктами для постраждалих від скорочення держслужбовців. Kraft відкрив pop-up магазин у Вашингтоні в підтримку програми Kraft Now Pay ..."

Burger King створив власний «Біг-Мак», який роздає безкоштовно»
"Burger King створив власний «Біг-Мак», який роздає безкоштовно. Давній конкурент mcdonald’s замахнувся на ювілейне промо мережі ресторанів швидкого харчування. У серпні..."

Відродження Самчиківського розпису»
"Керівний партнер агентства з управління репутацією CORE AGENCY Лариса Загнітко про відродження Самчиківського розпису. Що нам потрібно для культурного стрибка Культурна багат..."

У рубриці: Новини