Сара Джессіка Паркер знялася в рекламі Stella Artois в образі Керрі Бредшоу

2-1-2019

Сара Джессіка Паркер знялася в рекламі Stella Artois в образі Керрі Бредшоу 9b729507ff48bf8884f60aff63aefa95
Стало відомо, що Сара Джессіка Паркер повертається в образі Керрі Бредшоу на великі екрани, але подробиць нового проекту не було. І ось 22 січня актриса нарешті поділилася зі своїми передплатниками новим відео, в якому постала на вулицях Нью-Йорка. Виявляється, зірка взяла участь у зйомках реклами бренду Stella Artois, де за сюжетом романтична Керрі Бредшоу гуляє по місту в своїй легендарній м’ятної спідниці-пачки. Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від SJP (@sarahjessicaparker) 22 Січня 2019 в 6:30 PST

Нагадаємо, що в цьому році запланований старт зйомок третьої частини фільму «Секс у великому місті», але без Кім Кеттролл у головній ролі. Актриса відмовилася зніматися в наступних частинах саги, пославшись на свій вік, який не підходить для ролі Саманти Джонс.

Читай також:

Kraft відкрив магазин з безкоштовними продуктами для постраждалих від скорочення держслужбовців»
"Kraft відкрив магазин з безкоштовними продуктами для постраждалих від скорочення держслужбовців. Kraft відкрив pop-up магазин у Вашингтоні в підтримку програми Kraft Now Pay ..."

Burger King створив власний «Біг-Мак», який роздає безкоштовно»
"Burger King створив власний «Біг-Мак», який роздає безкоштовно. Давній конкурент mcdonald’s замахнувся на ювілейне промо мережі ресторанів швидкого харчування. У серпні..."

Відродження Самчиківського розпису»
"Керівний партнер агентства з управління репутацією CORE AGENCY Лариса Загнітко про відродження Самчиківського розпису. Що нам потрібно для культурного стрибка Культурна багат..."

Gillette закликає слідувати істинно чоловічої поведінки»
"Бренд Gillette (компанія Procter & Gamble) своєю новою рекламною кампанією продовжує платформу #MeToo, спрямовану проти сексуальних домагань. FMCG-гігант вже не в перший ..."

У рубриці: Новини