Правила Zappos. Технології видатної інтернет-компанії

7-6-2017

Правила Zappos. Технології видатної інтернет компанії 252e06cde011555e5a1ecf35844fc8ab

На сторінках цієї книги Джозеф Мичелли розкриває секрети успіху одного з найвидатніших сучасних інтернет-компаній – Zappos.

Прочитавши її, ви дізнаєтесь про те, яку роль відіграє корпоративна культура, наскільки важливо дотримуватися заявленим принципам, які складові унікальної системи відбору та тренінгу “заппониан”, як підібрати людей, які ідеально “впишуться” в культуру вашої компанії, як організувати взаємодію між співробітниками, створити згуртовану, лояльну, ефективно працюючу команду і з допомогою прийомів, які на перший погляд можуть здатися дивними, “доставити щастя” всім тим, з ким так чи інакше пов’язаний ваш бізнес.

Читай також:

Камасутра для оратора. Десять глав про те, як отримувати і приносити максимальне задоволення, виступаючи публічно»
"Багатьом може здатися незвичайним і навіть шокуючим назву книги. Але воно продиктоване не тільки бажанням привернути увагу потенційного покупця. Два базових постулату книги ц..."

Перетвори себе в бренд! 50 перевірених способів перестати бути посередністю»
"Сьогодні недостатньо просто робити добре свою справу. Важливо вміло розповісти про це потенційним клієнтам. Том Пітерс – майстер. Його ім’я – глобальний бренд в менеджм..."

Одкровення рекламного агента»
"Кар’єра Девіда Огілві – приклад для наслідування амбітним молодим людям, що прагнуть підкорити вершини будь-якого бізнесу, а його книги – “Біблія” для багат..."

Думай по-крупному і не гальмуй!»
"У своїй новій книзі великий бізнесмен і провокатор Дональд Трамп блискуче розвінчує ілюзії, пов’язані зі світом бізнесу. За Трампу, багатим і знаменитим може стати дале..."

У рубриці: Книги