Діти спланували і сплатили сімейний відпочинок в кампанії JetBlue

7-17-2017

Діти спланували і сплатили сімейний відпочинок в кампанії JetBlue a82616734757358ed3c3b1cab44e9c46

Бюджетна американська авіакомпанія і MullenLowe віддали планування сімейного відпочинку в руки дітей, дозволивши їм самим вибрати пункт призначення, а також оплатити поїздку. Компанія запросила 10 дітей від 4 до 8 років і дозволила їм придбати 10 путівок, заохочуючи сім’ї планувати літній відпочинок в сезон знижок від JetBlue. Діти пояснювали, чим хотіли б зайнятися на відпочинку, описували комфортабельні умови і називали ціну поїздки. Приміром, одна героїня вирішила відправитися на Барбадос за пошуками піратських скарбів, а один з хлопчиків вибрав місто Олбані, адміністративний центр штату Нью-Йорк. Все вийшло дуже кумедно, зайвий раз наголосивши прекрасну роботу з клієнтами в компанії.

За матеріалами http://mmr.ua/

Читай також:

Педро Паскаль – нове обличчя Loewe»
"Іспанська марка Loewe обрала нового амбасадора культового аромату Solo Loewe. Ним став актор Педро Паскаль, виконавець ролей Оберина Мартелла в “Грі престолів” і ..."

Кеті Холмс і Кьюба Гудінг подорожують по Новій Зеландії у фантастичному ролику»
"На цей раз авіакомпанія показала найкрасивіші місця країни в рамках фантастичного і трохи футуристичного подорожі. Обережно, може викликати термінове бажання купити квитки на..."

Мілленіали знайомляться з мистецтвом в соцмережах»
"Згідно з даними опитування, опублікованого онлайн-аукціоном Invaluable, близько 23% американців знаходять предмети, що їх цікавлять мистецтва на соціальних платформах, включа..."

Супермен, Бетмен, Чудо-жінка і Трансформери вирушили у звичайну школу»
"Компанія Walmart випустила три відео про шкільне життя з головними супергероями компанії DC. Також в роликах знайшлося місце таким персонажам, як Трансформери з однойменної к..."

У рубриці: Новини