Dentsu Aegis Network Ukraine призначила нового PR-директора

11-20-2017

Dentsu Aegis Network Ukraine призначила нового PR директора 4121333c738ebdcc0ad4a19af5c62bc1

За розвиток нового PR-бачення холдингу візьметься людина з телевізійним досвідом – Тетяна Юрченко. В зоні її відповідальності – комплексна PR-стратегія як всієї групи компаній, так і кожного бізнес-підрозділу, забезпечення ефективного паблісіті головних персоналій. В арсеналі навичок Тетяни успішна робота з великими медійними брендами, а також у сфері споживчого ринку (ICTV, SPN Communications, «Бурда-Україна», «Інтер»). У зв’язку з активним ростом групи Ольга Кликова, що раніше займала посаду PR-директора, сконцентрує свою увагу на корпоративних комунікаціях в HR-команди холдингу. У топ-листі найважливіших завдань Ольги – крос-функціональну взаємодію всіх підрозділів, а також КСВ і просування привабливості компанії як роботодавця.

За матеріалами http://mmr.ua/

Читай також:

У канадському метро з’явився термо-білборд, що вимірює температуру»
"Білборд називається Thermal Rebate і був встановлений 14 листопада в метро Монреаля на станції Люсьєн-Наповнююча Альє, відомої своєю довгою драбиною. Ідея акції – спону..."

«Моршинська» закликає починати з природної води, а не з понеділка»
"В підтримку кампанії вийшов новий рекламний ролик, який в комічній формі розкриває знайому кожному ситуацію: незважаючи на бажання гарно виглядати, ми відкладаємо похід у спо..."

Apple зняв ролик про дітей, які не знають слова «комп’ютер»»
"Нова реклама від Apple про дітей, які не знають слова «комп’ютер», викликає суперечливі почуття. З одного боку, в ній наочно показані всі чудеса технологій сучасного св..."

Burger King продовжує тролити mcdonald’s»
"Клоуни на піку популярності після виходу фільму за мотивами книги Стівена Кінга «Воно». І Burger King продовжує тролити свого головного конкурента mcdonald’s з його зна..."

У рубриці: Новини