У канадському метро з’явився термо-білборд, що вимірює температуру

11-20-2017

У канадському метро зявився термо білборд, що вимірює температуру d3b4fd400626c2c496b640ad7efb4a3b
Білборд називається Thermal Rebate і був встановлений 14 листопада в метро Монреаля на станції Люсьєн-Наповнююча Альє, відомої своєю довгою драбиною.

Ідея акції – спонукати пасажирів підніматися по сходах, а не використовувати ескалатор. Як вважають організатори, фізична активність важлива скрізь, навіть в метро, і люди повинні це усвідомити. Промобилборд був встановлений на майданчику після сходів, і пропонував всім бажаючим знижки. При цьому чим активніше пасажир піднімався по сходах і чим він сильніше розігрівся, тим більша знижка йому надавалася в магазинах мережі. Крім того, таким чином мережа магазинів відзначила свій 50-річний ювілей.

Як повідомляє видання, отримати більшу знижку вдавалося не всім, і деякі приймалися стрибати, бігати і навіть віджиматися близько білборда, чим привертали увагу поліції. Очевидно, після закінчення дня акції правоохоронці та працівники метрополітену зітхнули з полегшенням.

Розробило кампанію агентство Rethink, а розумний білборд був створений у співпраці з технологічною компанією Cortex.

За матеріалами https://adindex.ru/

Читай також:

«Моршинська» закликає починати з природної води, а не з понеділка»
"В підтримку кампанії вийшов новий рекламний ролик, який в комічній формі розкриває знайому кожному ситуацію: незважаючи на бажання гарно виглядати, ми відкладаємо похід у спо..."

Apple зняв ролик про дітей, які не знають слова «комп’ютер»»
"Нова реклама від Apple про дітей, які не знають слова «комп’ютер», викликає суперечливі почуття. З одного боку, в ній наочно показані всі чудеса технологій сучасного св..."

Burger King продовжує тролити mcdonald’s»
"Клоуни на піку популярності після виходу фільму за мотивами книги Стівена Кінга «Воно». І Burger King продовжує тролити свого головного конкурента mcdonald’s з його зна..."

Київстар та Serviceplan змінюють закони фізики»
"Керувати часом, блискавично долати відстані та виміри, зривати з неба планети та тримати в долонях цілі галактики — герой ролика може все. Відтворити в реальному житті це не ..."

У рубриці: Новини