Бізнес-сайт: як знайти клієнтів і збільшити продажі

7-13-2017

Бізнес сайт: як знайти клієнтів і збільшити продажі 74797f6d6d53ac4fe63ed7e57fc18083

Не важливо, який ви ведете бізнес в Мережі: продаєте кабель, велосипеди, валянки, бухгалтерські послуги, пиломатеріали, автомобілі, обладнання, їжу, свята і т. п., – ця книга допоможе вам залучити нових клієнтів через Інтернет. Вона про те, як за допомогою корпоративного веб-сайту збільшити продажі компанії, оптимізувати і автоматизувати її діяльність. У виданні розглянуто структуру правильного корпоративного сайту, що працює на споживчому і на b2b-ринку. Описані основні правила створення ефективних сайтів для бізнесу, механізми конвертації відвідувачів у клієнтів. Автор представив докладний план створення успішного сайту, запуску рекламної кампанії в Інтернеті та план роботи з приходять клієнтами. За допомогою цієї книги ви назавжди вирішите найголовніше питання: як знайти нових клієнтів в Інтернеті і збільшити продажі за допомогою свого сайту.

Читайте, впроваджуйте і будьте успішними!

Читай також:

WikiLeaks зсередини»
"Даніель Домшайт-Берг – німецький веб-дизайнер і фахівець з комп’ютерної безпеки, перший і найближчий соратник Джуліана Ассанжа, засновника всесвітньо відомої викривальн..."

Немає відбою від клієнтів. Проста і надійна система залучення клієнтів, навіть якщо ви ненавидите продавати»
"Ця книга – ілюстрований виклад системи під назвою “Немає відбою від клієнтів”, і вона створена, щоб допомогти вам у справі залучення клієнтів. Стратегії, інструме..."

Контент, маркетинг і рок-н-рол. Книга-муза для підкорення клієнтів в інтернеті»
"Ця книга просто і жваво розповідає про те, як створювати ефективний контент для залучення читачів та яких помилок слід при цьому уникати. Вона буде цікава власникам сайтів, б..."

55 способів залучити мільйон клієнтів»
"Ця книга містить виключно практичну інформацію по масовому залученню клієнтів. Вона написана спеціально для того, щоб у вас не виникало більше питань реклами вашого бізнесу. ..."

У рубриці: Книги