WikiLeaks зсередини

7-12-2017

WikiLeaks зсередини c3e0d4928b3f6f444bd0f7c14ed29635

Даніель Домшайт-Берг – німецький веб-дизайнер і фахівець з комп’ютерної безпеки, перший і найближчий соратник Джуліана Ассанжа, засновника всесвітньо відомої викривальної інтернет-платформи WikiLeaks. “WikiLeaks зсередини” – це докладна розповідь очевидця і активного учасника про історії, принципи і структуру самого скандального сайту планети. Домшайт-Берг послідовно аналізує важливі публікації WL, їх причини, наслідки та суспільний резонанс, а також малює живий і яскравий портрет Ассанжа, згадуючи роки дружби і виниклі згодом розбіжності, які призвели в підсумку до остаточного розриву.

На сьогодні Домшайт-Берг працює над створенням нової платформи OpenLeaks, бажаючи довести ідею інтернет-викриттів до досконалості і забезпечити максимально надійний захист інформаторам. Однак змагатися з WL він не має наміру. Таємниць у світі, за його словами, вистачить на всіх.

Читай також:

Немає відбою від клієнтів. Проста і надійна система залучення клієнтів, навіть якщо ви ненавидите продавати»
"Ця книга – ілюстрований виклад системи під назвою “Немає відбою від клієнтів”, і вона створена, щоб допомогти вам у справі залучення клієнтів. Стратегії, інструме..."

Контент, маркетинг і рок-н-рол. Книга-муза для підкорення клієнтів в інтернеті»
"Ця книга просто і жваво розповідає про те, як створювати ефективний контент для залучення читачів та яких помилок слід при цьому уникати. Вона буде цікава власникам сайтів, б..."

55 способів залучити мільйон клієнтів»
"Ця книга містить виключно практичну інформацію по масовому залученню клієнтів. Вона написана спеціально для того, щоб у вас не виникало більше питань реклами вашого бізнесу. ..."

Корпоративний Тайм-менеджмент. Енциклопедія рішень»
"Час – ресурс обмежений, і його нестача відчувається повсюдно. Як максимізувати ефективність компанії за рахунок фактора часу? Гліб Архангельський пропонує концепцію управлінн..."

У рубриці: Книги