А на що ти здатний заради великої діагоналі?

10-28-2018

А на що ти здатний заради великої діагоналі? fe0b081d8736bd8c5063c3a880070718

Cheil Україна і Samsung в гумористичній формі розповіли, яких жертв заслуговує ультра великий телевізор QLED TV.

“Після зйомок цього ролика ми здатні на багато що – перекривати дві великі вулиці в центрі міста, втискати манекен в маленьку машинку, дресирувати собак не їсти хот-доги, вибирати акторів двометрового зросту, вчитися обіймати телевізори” – ділиться враженнями креативний директор Владислава Денис.

“Ми намагалися створити таку історію, яка змусить глядача не відриватися від екрану з першого епізоду і не скипать” – говорить старший копірайтер Руслан Мурадов. – “Чого тільки коштувало знайти єдиний в Україні Renault Twizi для зйомки епізоду з байкером!”

“В якомусь роді, роль стала для мене речей, адже до весни я хотів купити собі крутий мотоцикл, а тут з’явилася можливість покататися”, – коментує старший арт-директор Євген Овчар, який зіграв роль байкера. “Найскладнішим у підсумку було грати і стверджувати сцену з самим собою. Це було нелегко», – розповідає Євген.

«За нашими даними, в 2018 році зростання ринку ультра-великих телевізорів (65 дюймів+) в Україні очікується на рівні +80% в штуках, – каже Катерина Кузнєцова, керівник відділу маркетингових комунікацій побутової електроніки «Samsung Electronics Україна». – Часто покупці повертаються в магазин через пару днів після покупки, щоб обміняти придбаний телевізор на інший – більшої діагоналі. Завдання цього відео звернути увагу покупця на переваги ультравеликих телевізорів Samsung QLED TV».

Cheil Ukraine

Керівник агентства – Сергій Логвиненко
Владислава Денис – креативний директор
Євген Овчар – старший арт-директор
Руслан Мурадов – старший копірайтер
Саша Чемолосова – аккаунт-директор
Антон Романець – аккаунт-менеджер

Samsung Electronics Україна

Катерина Кузнєцова – керівник відділу маркетингових комунікацій побутової електроніки «Samsung Electronics Україна»

ESSE Production House

Виконавчий продюсер: Алевтина Шкляревич
Лінійний продюсер: Олександра Кравченко
Режисер: Олексій Пасічник
Оператор: Сергій Смичок
Композитор: Олександр Філоненко
Постпродакшн студія: A-Steroid Visual Works

За матерілами Sostav.ua

Читай також:

Рекламісти створили відео про людину, яка здатна вижити в рекламному бізнесі»
"Щоб вижити в рекламній індустрії, потрібно постійно пристосовуватися і еволюціонувати. Мельбурнський клуб реклами і дизайну (Melbourne Advertising and Design Club) випустив ж..."

Для хорватської компанії створили річний звіт, який не горить і не тоне»
"Для хорватської компанії створили річний звіт, який не горить і не тоне. Лише ті компанії, які пристосовуються до обставин, можуть рости, розвиватися і протистояти труднощам...."

Samsung змінив оголені статуї Давида і Мислителя заради прання»
"Samsung змінив оголені статуї Давида і Мислителя заради прання. В рамках рекламної кампанії нової пральної машини QuickDrive технологічний гігант переосмислив скульптури епох..."

Mcdonald’s показав, як стати переможцями»
"Мережа ресторанів швидкого харчування mcdonald’s в рамках своєї рекламної кампанії «Trick.Treat.Win!» запустила новий сайт і випустила чотири рекламних ролика, в яких р..."

У рубриці: Новини