Зомбі заполонять Нью-Йорк на Comic Con в рекламі нового сезону серіалу «Ходячі мерці»

10-26-2018

Зомбі заполонять Нью Йорк на Comic Con в рекламі нового сезону серіалу «Ходячі мерці» e8b36b2f99f743e11c986c13b196f73b

Пішоходи, загримовані під зомбі, заполонять вулиці Нью-Йорка під час проведення фестивалю Comic Соп, пише Adweek. Вантажівка з ходячими мерцями буде їздити по місту і перевозити пішоходів. Часом машина буде зупинятися, а зомбі будуть взаємодіяти з натовпом. Шоу пройде напередодні прем’єри наступного сезону серіалу «Ходячі мерці»

Жителі міста зможуть побачити загримованих крокуючих мерців на цьому тижні з четверга по неділю. Зомбі будуть бродити по Таймс-сквер, центрального терміналу, Емпайр-стейт-білдингу і Юніон-скверу.

Акцію проводить рекламне агентство AMC. Це вже не перший раз, коли агентство розвозить зомбі по місту, — одного разу команда помістила на Таймс-Сквер величезну руку зомбі, оточену ходячими мерцями. З руки кожен день відвалювалися пальці і таким чином показували зворотний відлік до нового сезону «Ходячих». В рамках іншої акції зомбі налякали мешканців міста в метро.

Зомбі заполонять Нью Йорк на Comic Con в рекламі нового сезону серіалу «Ходячі мерці» b42b839b42ec68258b5ead5e4dd0748e
За матеріалами https://adindex.ru

Читай також:

Pointer Agency запускає нову послугу Express-office»
"«Послугою можуть скористатися невеликі компанії або стартапи, які мають цікаві інформаційні приводи та хочуть про себе заявити, не витрачаючи на це значні кошти», – сказала д..."

Burger King заплатить фанату $25 000 за пробу нового бургера»
"Burger King заплатить фанату $25 000 за пробу нового бургера. Мережа готова заплатити круглу суму тому, хто протестує новинку – курячий бургер. У рамках нової кампанії бренд ..."

Samsung приносить мистецтво Ван Гога в будинок»
"Компанія Samsung уклала угоду про партнерство з Музеєм Ван Гога і покаже 25 картин художника на своєму телевізорі у форматі 4K, виступаючому в ролі експоната. За допомогою сп..."

Віскі часів Сухого Закону»
"Сухий Закон і самогонники, підпільний ринок алкоголю і Аль Капоне, класичні гангстери і авто-тюнинг – заборона на виробництво і продаж алкоголю в 20-30-ті роки ХХ столі..."

У рубриці: Новини