Укрпошта створила офіційний чат-бот

9-16-2017

Укрпошта створила офіційний чат бот 3548329be85049d259901df7b81b2a77
Укрпошта створила чат-бот, який працює в месенджері Telegram. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Бот вміє знаходити відправлення за номером і повідомляти, якщо статус посилки змінено, шукати відділення та їх геолокаціі по індексу, а також інформує про тарифи.

“Найближчим часом функціонал бота буде розширюватися для того, щоб максимально відповідати запитам користувачів. Це бета-версія чат-бота, тому наша команда буде вдячна за зворотній зв’язок щодо його роботи”, – сказано в повідомленні “Укрпошти”.

Читай також:

IKEA створила інтер’єри з відомих книг»
"Для проекту було створено п’ять інтер’єрів з таких відомих книг: “Великий Гетсбі” Френсіса Скотта Фіцджеральда,  “Майстер і Маргарита” Мих..."

Гончаренко і “Оскар”»
"Нардеп від БПП Олексій Гончаренко в прямому ефірі програми “Свобода слова” влаштував виставу, вручивши копію статуетки “Оскар” лідеру фракції “Б..."

Порошенко і ядерний заряд»
"Президент Петро Порошенко заявив, що підписи під Будапештським меморандумом дають менше безпеки, чим один ядерний заряд. Про це він заявив в рамках роботи 14-го щорічного зас..."

Саакашвілі і прослушка»
"Колишній президент Грузії, керівник політичної партії “Рух нових сил” Михайло Саакашвілі 14 вересня заявив про спробу Служби безпеки України встановити обладнання..."

У рубриці: Новини