Порошенко і ядерний заряд

9-15-2017

Порошенко і ядерний заряд p11

Президент Петро Порошенко заявив, що підписи під Будапештським меморандумом дають менше безпеки, чим один ядерний заряд. Про це він заявив в рамках роботи 14-го щорічного засідання конференції Ялтинська європейська стратегія (YES).

“Якщо хтось думає, що, коли кінець кінцем закінчиться війна в Україні, все буде як і раніше – я думаю, що ці люди помиляються. Ви не можете повернути до життя десятки тисяч загиблих українців, ви не можете забути про те, що підписи під Будапештским меморандумом дають менше безпеки, ніж єдиний ядерний заряд”, – додав президент.

Нагадаємо, що восени 2016 року народний депутат Олег Ляшко пропонував відновити “ядерний щит” на своїй сторінці у Facebook: “Рівно 25 років тому Верховна Рада прийняла заяву про без’ядерний статус України. Переконаний, що це була одна з найбільших наших помилок в процесі відновлення державності, за яку ми сьогодні розплачуємося кров’ю українців. Ядерна зброя і потужна армія повинні стати головними гарантами нашої незалежності, а не Будапештський меморандум, про який сьогодні соромляться згадувати навіть ті, хто його підписав. Тому будь-яку ціну ми повинні відновити наш ядерний щит. Іншого реального способу назавжди захистити нашу рідну Україну, приречену на сусідство з Росією, просто немає. А покладатися на порожні обіцянки і заяви наших партнерів – це обманювати самих себе”.

Читай також:

Саакашвілі і прослушка»
"Колишній президент Грузії, керівник політичної партії “Рух нових сил” Михайло Саакашвілі 14 вересня заявив про спробу Служби безпеки України встановити обладнання..."

Організатори фестивалю «Де кіно. Епізод 2» запустили квест»
"Майже 900 учасників квесту в рамках «Де кіно. Епізод 2» змагаються за подорож в країну, де знімали «Гру престолів». У пік обговорення останньої серії сьомого сезону серіалу, ..."

Onuka знялася в рекламі Vodafone»
"Все почалося з того, що мобільний оператор Vodafone першим помітив новий для України, але вже поширений у світі тренд – практично повний перехід з голосового спілкування в Ін..."

Здавалося б, що спільного між настільної грою Го і препаратом Неофлорум»
"Відеопродакшн UTC Film Production вирішив проілюструвати дію препарату Неофлорум за допомогою давньої настільної гри Го, завдяки чорним і білим камінню якої подвійне дію преп..."

У рубриці: Новини