IKEA створила інтер’єри з відомих книг

9-13-2017

IKEA створила інтерєри з відомих книг 77fb2a39e5d44571803d4d1de85b6f3f
Для проекту було створено п’ять інтер’єрів з таких відомих книг: “Великий Гетсбі” Френсіса Скотта Фіцджеральда,  “Майстер і Маргарита” Михайла Булгакова, “Великий чарівник країни Оз” Лаймена Френка Баума, “Снігова королева” Ганса Крістіана Андерсена і “Людська комедія” Оноре де Бальзака.

Ролики супроводжуються порадами, які допоможуть клієнтам IKEA повторити оформлення з використанням товарів з нового каталогу бренду.

Читай також:

Гончаренко і “Оскар”»
"Нардеп від БПП Олексій Гончаренко в прямому ефірі програми “Свобода слова” влаштував виставу, вручивши копію статуетки “Оскар” лідеру фракції “Б..."

Порошенко і ядерний заряд»
"Президент Петро Порошенко заявив, що підписи під Будапештським меморандумом дають менше безпеки, чим один ядерний заряд. Про це він заявив в рамках роботи 14-го щорічного зас..."

Саакашвілі і прослушка»
"Колишній президент Грузії, керівник політичної партії “Рух нових сил” Михайло Саакашвілі 14 вересня заявив про спробу Служби безпеки України встановити обладнання..."

Організатори фестивалю «Де кіно. Епізод 2» запустили квест»
"Майже 900 учасників квесту в рамках «Де кіно. Епізод 2» змагаються за подорож в країну, де знімали «Гру престолів». У пік обговорення останньої серії сьомого сезону серіалу, ..."

У рубриці: Новини