Ребрендинг “Стожар” від Tabasco

8-22-2017

Ребрендинг Стожар від Tabasco 4c8f2c249f68225b4f315a8f8633f7be

Оскільки бренд «Стожар” – це марка з особливим характером, харизматичний і сміливий інноватор, то в агентстві вирішили зробити ставку на унікальність і сучасності. Зробити його в точності таким же, як і його споживач. А ідеальної господині важливо що? Бути на висоті: вона любить експериментувати, дивувати і створювати домашній затишок.

 

«Відповідати своєму споживачеві, і, тим самим показати свою безкомпромісну якість і турботу – ця першочергова мета кампанії» – говорить Валерія Люлько, Group Account Director.

 

Інна Тохтарова, Head of Marketing: «Ми хочемо звернути увагу споживачів на сучасний профайл жінки, яка готує тільки найкраще, модне і актуальне — це невід’ємна частина для отримання зізнання. Перебуваючи на кухні вона відпочиває і отримує задоволення».

 

Використовуючи кольору бургунді та темно-бірюзовий відтінок в агентстві наголосили преміальність бренду і високу якість продукції. Хитромудрим патерн, мінімалізм і графічність – ось основні елементи нової айдентики.

Ребрендинг Стожар від Tabasco 2bf39b0e0f226d6088d3bd57b16876bd

В основі дизайну етикетки закладений символ продукту —соняшник, у графичном, сучасному і стилізованому виконанні. В ілюстрації квітки приховане зображення сяючої зірки, ця метафора вказує на експертність та преміальність марки, виділяючи її на тлі конкурентів.

 

З допомогою створення сучасного і преміального візуального іміджу соняшникова олія «Стожар» вже завойовує довіру жінок всієї країни. Серце не обдуриш. Новий Стожар – нова зірка на вашій кухні.

 

Оновлений «Стожар» вже можна знайти на полицях супермаркетах вашого міста.

Ребрендинг Стожар від Tabasco 13ccb389935c9fc50d5f2dc9c3c605e5

Ребрендинг Стожар від Tabasco d3e9abd8ec069e6ca5e2e32c544a87bf

KERNEL

Сергій Нерощин – Head of Marketing and Sales Department

Інна Тохтарова – Head of Marketing

Мар’яна Голота – Junior Brand Manager

 

TABASCO

Creative Director – Олександр Смирнов

Creative Group Head – Олег Завгородній

Head of Designer Group Євген Павлович

Art Direсtor – Олександра Бадія

Junior Art Director – Євген Сажнев

Producer – Оля Жегулина

Group Account Director – Валерія Люлько

Senior Account Manager – Олена Лапшова

 

Limelite

Режисер – Елі Свердлов

Оператор – Денис Лущик

2й режисер – Василь Білоусов

Виконавчий продюсер – Дар’я Андрущенко

Лінійний продюсер – Анастасія Іващук

Художник-постановник – Михайло Левченко

Стиліст – Тиман

Пост – Terminal FX

Звук – Propeller

 

За матеріалами прес-релізу

Читай також:

M&C Saatchi змусили фанатів «Гри престолів» пробігти марафон»
"Канал Sky запросив фанатів серіалу і любителів бігу взяти участь у марафоні, одночасно переглянувши всі 60 епізодів серіалу. Забіг стартував у Римі і завершився в Замку Сфорц..."

В Eldorado вже і руки говорять»
"Коли в Ельдорадо такі знижки на смартфони, складно боротися з бажанням піти і, нарешті, взяти собі новий – краще, більше і потужніше. А коли боротися з бажанням особливо скла..."

Пивоварня потролила Трампа баром на місці стіни з Мексикою»
"BrewDog, побудований з старих вантажних контейнерів, заявить про співпрацю та інклюзивності видимим чином, пропонуючи мексиканське пиво на американській стороні і американськ..."

Готель De Jeunesse проти торгівлі людьми»
"Якщо зайти на сайт готелю De Jeunesse, то з першого погляду важко знайти що-небудь насторожує: звичайні знімки номерів, прейскурант, список відгуків. Однак при найближчому ро..."

У рубриці: Новини