Prada представила нову короткометражку з Елайджею Вуд і Наталією Дайер

12-19-2017

Prada представила нову короткометражку з Елайджею Вуд і Наталією Дайер c2132ba8b8bd0f428b3ec3b95f0a1f0f
Це короткі ролики за участю аксесуарів бренду, які знімає американський режисер О. Де Уайлд.

Ролик The Elevator (ліфт) — продовження проекту The Postman Dreams — 2, який Prada створили з Де Уайлд в 2015 році. У головній ролі — сумка Prada Galleria і американські актори Елайджа Вуд і Наталія Дайер (відома завдяки ролі в серіалі “Дуже дивні справи”).

“Я без розуму від всяких шпигунських штучок, коли люди безцільно бігають або ведуть нібито таємні переговори. Тому мені хотілося, щоб Елайджи у вушний мікрофон шепотів сам Джеймс Бонд”, — розповідає режисер Відбиранням Де Уайлд.

Вся дія двохвилинного відео відбувається в кабіні ліфта.

Читай також:

Відвідувачам різдвяних базарів в Німеччині підготували несподіване частування»
"Різдвяні базари в європейських країнах зазвичай сповнені самими різними делікатесами, і багато відвідують їх, щоб поласувати, розповідає WUV. Цю звичку вирішила використовува..."

Японці зібрали панно з головної вежі Токіо 37 968 кулькових ручок»
"Японська компанія MUJI зібрала панно з 37 968 кулькових ручок, на якому зображена головна вежа Токіо, що своїм дизайном нагадує головний витвір французького інженера Гюстава ..."

Головні інфоприводи 2017 року зібрали на одній картинці»
"Хорватська дизайнер Санда Андерсон за замовленням сайту Beutler Ink створила колаж, в якому зібрані самі запам’ятовуючі, що дивують і трагічні моменти цього року. В ілю..."

Еротичні фантазії у різдвяній рекламі нижньої білизни»
"Поки більшість брендів змагається у створенні зворушливих емоційних роликів напередодні Різдва, лондонська марка ексклюзивного нижньої білизни Coco de Mer знову використовує ..."

У рубриці: Новини