Організатори фестивалю «Де кіно. Епізод 2» запустили квест

9-11-2017

Організатори фестивалю «Де кіно. Епізод 2» запустили квест c20ef049aeba2ac668fc6a4eecf2f48a

Майже 900 учасників квесту в рамках «Де кіно. Епізод 2» змагаються за подорож в країну, де знімали «Гру престолів». У пік обговорення останньої серії сьомого сезону серіалу, організатори фестивалю оголосили в яку країну поїде переможець. Нею стала Іспанія. Путівку в Кане-де-Мар, провінція Барселони, від туристичного партнера Fly Together, отримає самий винахідливий учасник.

Переможець на 5 днів поринути в атмосферу культового серіалу «Гра Престолів» і відвідає Будинок сім’ї Тарле, що знаходиться в «Просторі» – одному з «Семи Королівств», придуманих Джорджем Мартіном, автором роману «Пісня льоду і полум’я», за мотивами якого знятий серіал. Для зйомок маєтку був обраний замок Святий Флорентіни, розташований в селищі Кане-де-Мар в Іспанії.

Переможець квесту отримає повний пакет послуг на двох. Туристичний партнер Fly Together безумовно передбачив бажання багатьох українців, адже шанувальників серіалу чекає не тільки киноэкскурс, але і відпочинок на узбережжі. Деталі якого заздалегідь продумав Fly Together.

Щоб опинитися в атмосфері «Ігри престолів» потрібно набрати 70 балів зі 100 можливих у першій частині квесту. Далі учасник проходить у фінал, де в сумі необхідно зібрати 150 балів. Перший, хто отримає вказану кількість – стане переможцем. У разі, якщо таких учасників буде кілька, ведучий заходу за методом «лототрону» вибере володаря путівки на двох.

  

Фінал квеста відбудеться 23 вересня на фестивалі «Де кіно. Епізод 2» в Києві.

Завдання квесту побудовані так, що кожен учасник може приєднатися на будь-якому етапі до 22 вересня включно. Участь абсолютно безкоштовно. Квест складається з онлайн і офлайн завдань.

Нагадаємо, фестиваль «Де кіно. Епізод 2» відбудеться 22-23 вересня у Києві. В програмі очікуються нон-стоп майстер-класів, кіноперегляди, розваги для дорослих і дітей і, звичайно ж, фінал квесту.

За матеріалами прес-релізу

Читай також:

Onuka знялася в рекламі Vodafone»
"Все почалося з того, що мобільний оператор Vodafone першим помітив новий для України, але вже поширений у світі тренд – практично повний перехід з голосового спілкування в Ін..."

Здавалося б, що спільного між настільної грою Го і препаратом Неофлорум»
"Відеопродакшн UTC Film Production вирішив проілюструвати дію препарату Неофлорум за допомогою давньої настільної гри Го, завдяки чорним і білим камінню якої подвійне дію преп..."

Червоні кульки на вулицях Сіднея виявилися маркетинговим ходом»
"На вулицях Сіднея з’явилися червоні кульки з моторошною повідомленням: «Воно ближче, чим ти думаєш», прив’язані до решітці каналізаційного колектора. Незвичайна м..."

Австралійський виробник м’яса посадив за стіл богів і атеїстку»
"Австралійський виробник м’яса Australian Lamb опублікував рекламу, в якій на обід до атеїстки завітали центральні фігури різних релігійних течій. В кадрі з’явилис..."

У рубриці: Новини