Пишемо «будинок», «сім’я» в умі

7-6-2017

Пишемо «будинок», «сімя» в умі 718bc9741b376c65a3fae7a3ff2bc1d8

За статистикою більшість рішень про створення чи розширення сім’ї приймаються з урахуванням житлового питання. Саме відсутність власного житла часто є головним бар’єром для розвитку відносин.

Що ж, якщо ви давно мріяли про велику родину, про дітей і онуків, які зростуть у справжньому родинному гнізді настав вдалий момент для здійснення цієї мрії в ЖК «Династія» від Ковальської.

За матеріалами прес-релізу

Читай також:

Пасажири Audi A8 зможуть робити масаж ніг»
"За словами представників марки, цей автомобіль стане найбільш технологічною машиною в історії компанії. У спинці переднього сидіння буде встановлено спеціальний відсік для ма..."

У рекламі Asos були задіяні моделі з целюлітом і розтяжками»
"Все частіше героїнями рекламних кампаній стають моделі, максимально схожі на реальних людей з неідеальними тілами. Так, у новому кампейне купальників популярного інтернет-маг..."

Губка Боб став активістом у новій кампанії Greenpeace»
"Головний герой відомого мультиплікаційного серіалу – нове обличчя кампанії екологічної організації, яка виступає проти плану BP бурити свердловину біля Амазонського кораловог..."

Режисер «Вічного сяйва чистого розуму» зняв короткометражку на iPhone»
"Французький режисер і лауреат премії «Оскар» Мішель Гондрі представив короткометражний фільм D?tour, який був повністю знятий за допомогою камери iPhone 7 Plus. Головний перс..."

У рубриці: Новини