Пасажири Audi A8 зможуть робити масаж ніг

7-6-2017

Пасажири Audi A8 зможуть робити масаж ніг ba9024d9c860df82b7a0f228d84d6714
За словами представників марки, цей автомобіль стане найбільш технологічною машиною в історії компанії.

У спинці переднього сидіння буде встановлено спеціальний відсік для масажу ступень. Крім того, в задній частині салону встановлена спеціальна панель, за допомогою якої можна керувати деякими функціями седана.

Машина зможе самостійно паркуватися без участі водія. Ця функція буде контролюватися за допомогою брелока-ключа або спеціального додатку на смартфоні.

Читай також:

У рекламі Asos були задіяні моделі з целюлітом і розтяжками»
"Все частіше героїнями рекламних кампаній стають моделі, максимально схожі на реальних людей з неідеальними тілами. Так, у новому кампейне купальників популярного інтернет-маг..."

Губка Боб став активістом у новій кампанії Greenpeace»
"Головний герой відомого мультиплікаційного серіалу – нове обличчя кампанії екологічної організації, яка виступає проти плану BP бурити свердловину біля Амазонського кораловог..."

Режисер «Вічного сяйва чистого розуму» зняв короткометражку на iPhone»
"Французький режисер і лауреат премії «Оскар» Мішель Гондрі представив короткометражний фільм D?tour, який був повністю знятий за допомогою камери iPhone 7 Plus. Головний перс..."

Райкконен зробив особливий подарунок Феттелю»
"Вчора 4-кратному чемпіону Формули-1 Себастьяну Феттелю виповнилося 30 років. У зв’язку з цим саме в цей день була опублікована присвячена цій події реклама міжнародної ..."

У рубриці: Новини