Режисер «Вічного сяйва чистого розуму» зняв короткометражку на iPhone

7-6-2017

Режисер «Вічного сяйва чистого розуму» зняв короткометражку на iPhone ccd629d59e7918f9ee33f0aa63b6e256
Французький режисер і лауреат премії «Оскар» Мішель Гондрі представив короткометражний фільм D?tour, який був повністю знятий за допомогою камери iPhone 7 Plus. Головний персонаж 11-хвилинної картини — триколісний велосипед, який відправляється в подорож разом зі своїми власниками, втрачається по дорозі і потім відшукує дорогу до них.

Читай також:

Райкконен зробив особливий подарунок Феттелю»
"Вчора 4-кратному чемпіону Формули-1 Себастьяну Феттелю виповнилося 30 років. У зв’язку з цим саме в цей день була опублікована присвячена цій події реклама міжнародної ..."

БюроМТ розробило промо-кампанію для «ОТП лізинг»»
"Завдання для агентства – розробка комунікаційної промо-кампанії по залученню нових клієнтів «ОТП лізинг». Маркетингові рішення: збільшити частку ринку за рахунок компаній, як..."

L’oreal змінить підхід до відеорекламі»
"Однією з тем фестивалю в Каннах цього стала проблема зменшення тривалості уваги споживачів, особливо на мобільних телефонах, пише Business Insider. Зараз компанії, від Facebo..."

Новий ролик Apple Music»
"Apple Music зняли новий рекламний ролик для своєї щомісячної підписки. У головній ролі – улюбленець публіки діджей і продюсер DJ Khaled і зірка фільмів “Кокаїн” і..."

У рубриці: Новини