Паблісіті: тисни сюди

1-18-2018

Паблісіті: тисни сюди aeb2cd5fd821acd107da70b3cfcf8179У книзі розповідається про способи просування продукту, компанії, кандидата на політичний пост, загалом про все, що пов’язано з паблік рілейшнз і створення паблісіті. Крім іншого ця книга дасть вам базову інформацію, яка допоможе зрозуміти, як мислить журналіст і до чого прагне; як структуровані й організовані журнали, радіо – і телевізійні станції, щоб ви могли доставити необхідну інформацію в потрібний час потрібній людині.

Читай також:

Ділова репутація організації»
"У книзі Ділова репутація організації (рос. Деловая репутация организации) запропоновано концептуальний підхід, що розглядає ділову репутацію організації як економіко-правову ..."

Походження брендів, або Природний відбір у світі бізнесу»
"Як створюються успішні бренди? Як добитися успіху на світовому ринку, якщо він переповнений практично ідентичними продуктами? Як змусити споживача вибрати саме ваш товар? У н..."

Як залучити гостей в ресторан»
"Отже, про що ця книга – Як залучити гостей в ресторан (рос. Как привлечь гостей в ресторан). Про те, як залучити гостей у ресторан, у цій книзі розповідає унікальний та..."

Розкрутка сайтів. Основи, секрети, трюки»
"Як домогтися успіху в залученні на веб-сайт цільових відвідувачів? Книга Розкрутка сайтів. Основи, секрети, трюки (рос. Раскрутка сайтов. Основы, секреты, трюки)  містить нео..."

У рубриці: Книги