Розкрутка сайтів. Основи, секрети, трюки

11-20-2017

Розкрутка сайтів. Основи, секрети, трюки 578b5372f44948f52fd2c87d6fa1c505

Як домогтися успіху в залученні на веб-сайт цільових відвідувачів? Книга Розкрутка сайтів. Основи, секрети, трюки (рос. Раскрутка сайтов. Основы, секреты, трюки)  містить необхідний і достатній матеріал для самостійного просування інтернет-сайтів будь-якої складності. Дані основи пошукової оптимізації (SEO), викладено сучасні методи SEO, особливості просування в Yandex, Google, Rambler і ін, описані основні елементи, що впливають на сумісність сайга з пошуковими машинами. Дано рекомендації з пошуку й аналізу ключових слів, персонализацни пошуку, написання контенту для сайга, технології аналізу сайтів-конкурентів. Розглянуто проблеми пошукового спаму і “чорних” методів оптимізації та особливості продажу товарів через Інтернет. Книга заснована на матеріалах курсів пошукової оптимізації проектів SEO-Study і AllinTop, практичних прикладах з життя, а також відповіді на питання, що часто задаються.

Читай також:

Google. Минуле, сьогодення, майбутнє»
"Отже, про що ця книга – Google. Минуле, сьогодення, майбутнє (рос. Google. Прошлое, настоящее, будущее). Його знають всі. Ним захоплюються. Його лають. Ним користуються..."

Антикризовий PR і консалтинг»
"Закрийте вікна, забаррикадируйте двері, вимкніть телефон і телевізор. На вас насувається його величність `чорний піар`. Гранично відверта, жорстка (місцями навіть занадто) кн..."

PR в Інтернеті: Web 1. 0, Web 2. 0, Web 3. 0»
"У книзі дається огляд розвитку PR-комунікацій в Інтернеті від етапу Web 1.0 до етапів Web 2.0 та Web 3.0. Розповідається, як створювати, координувати, коригувати, дослідити з..."

Метод гарбуза. Як стати лідером у своїй ніші без бюджету»
"Отже, про що ця книга – Метод гарбуза. Як стати лідером у своїй ніші без бюджету (рос. Метод тыквы. Как стать лидером в своей нише без бюджета). 80 % стартапів вмирають..."

У рубриці: Книги